IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Мислете и търгувайте като професионалист

Тук са събрани практики на легендарните търговци от 30-те години, преведени в закони, принципи, техники и умствена дисциплина

16:48 | 13.05.15 г.
Автор - снимка
Създател
Автор - снимка
Редактор
Мислете и търгувайте като професионалист

Представяме на Вашето внимание най-новата книга за търговия на финансовите пазари, която ще промени начина, по който гледате на търговията. Тя разкрива скрита търговска стратегия от 30-те години на миналия век, за която професионалистите не искат да знаете.

Научете истинските правила на играта, както се играе от големи играчи зад кулисите и разберете повече за старата школа в техническия анализ.

Професионалният търговец не отваря позиция, като правило, освен ако той не вижда в перспектива движение от сто пипса.

Една от ключовите истини от тази книга е, че ако искаш да успееш, трябва да се научиш да разпознаваш професионалистите и да разбираш какво правят. Това правят тези, които следват този метод на търговия – наблюдават големите играчи.

Вие ще получите една идеализирана визуална представа за дейността на пазара, която обикновено се среща в т.нар фази на натрупване или разпределение на пазара. Разкриват се практики на легендарните търговци от 30-те години, преведени в закони, принципи, техники и умствена дисциплина. Също така са показани ключовите фази, използвани за насочване от Вашия анализ до отварянето на спекулативна позиция.

Ако искате да успеете, трябва да се научите как да разпознавате и да разберете как работят професионалистите!

Чувствайте се свободни да използвате този ръкопис като трейдър на Admiral Markets с безплатна демо сметка на MetaTrader 4.

РЕГИСТРИРАЙТЕ СЕ И ПОЛУЧЕТЕ КОПИЕ ОТ РЪКОПИСА ПО ЕЛЕКТРОНЕН ПЪТ

Ние работихме усилено, за да Ви предоставим този метод, така че молим да не го разпространявате или продавате. Благодарим.

 

Всяка новина е актив, следете Investor.bg и в Google News Showcase.
Последна актуализация: 07:41 | 12.09.22 г.
Специални проекти виж още

Коментари

Финанси виж още