IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Vivacom премахва клаузата за автоматично подновяване на договорите

По-рано тази година другите два мобилни оператора в страната - Globul и Мобилтел, заявиха готовност да премахнат клаузата

14:08 | 28.02.11 г.
Автор - снимка
Създател
Vivacom премахва клаузата за автоматично подновяване на договорите

Телекомуникационният оператор Vivacom премахва условието срочните договори на абонатите на компанията да се подновяват автоматично с нов срок при изтичане на първоначалния период, съобщиха от оператора.

След изтичането на срочния договор той автоматично ще се превръща в безсрочен, като прекратяването му ще става с едномесечно предизвестие, уточняват от компанията. Новите условия ще важат както за бъдещите, така и за настоящите договори, сключени с тази клауза.

По-рано тази година другите два мобилни оператора в страната - Globul и Мобилтел, заявиха готовност да премахнат клаузата за автоматично подновяване от договорите на клиентите си.

От Мобилтел посочиха като условие за това да премахнат клаузата за автоматично подновяване мярката да е приложима по отношение на всички оператори.

Всяка новина е актив, следете Investor.bg и в Google News Showcase.
Последна актуализация: 04:14 | 14.09.22 г.
Специални проекти виж още

Коментари

Финанси виж още