IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Новата бизнес империя, наречена триизмерно принтиране

Нововъведението навлиза все по-успешно в традиционните технологични отрасли

16:16 | 09.09.13 г. 2
Автор - снимка
Създател
Автор - снимка
Редактор
Новата бизнес империя, наречена триизмерно принтиране

Чували ли сте за най-новата широко прокламираната технология, наречена триизмерно принтиране?

Нововъведението навлиза все по-успешно в множество традиционни технологични отрасли, като машиностроенето и фармацията, спомагайки за създаването на вариативни материални обекти. Чрез нея се правят макети, умалени модели, части.

По думите на много експерти в сферата очакванията са бизнеса да достигне общ размер от 3 млрд. долара до 2016 г. До 2021 г. пък сумата трябва да нарасне до около 10,8 млрд. долара.

Освен от практична и полезна за хората гледна точка индустрията на 3D принтирането ще създаде и много нови работни позиции за специалисти от различни области.

В големия широк свят на високоскоростните иновации малки и големи компании трябва да тестват модели, докато подобряват дизайна и оптимизират производството на всеки нов продукт.

Повече за набиращата все по-голяма сила технология на 3D принтирането може да научите от видеото на Bloomberg!

Всяка новина е актив, следете Investor.bg и в Google News Showcase.
Последна актуализация: 20:30 | 12.09.22 г.
Специални проекти виж още

Коментари

2
rate up comment 1 rate down comment 0
Solidfill
преди 10 години
Потенциала на технологията е огромен. До сега Българския пазар, беше сравнително изолиран от навлизането на тази иновация, но това се променя. Чрез нашите услуги за триизмерно принтиране и сканиране вече всеки бизнес и потребител в България може да се възползва от преимуществата на тези методи. Посетете нашия сайт: ***.solidfill.com или ни харесайте в Facebook: https://***.facebook.com/Solidfill , за да разберете как може да материализирате идеите си и да помогнете на бизнеса си!
отговор Сигнализирай за неуместен коментар
1
rate up comment 1 rate down comment 0
SSIW
преди 10 години
"Освен от практична и полезна за хората гледна точка индустрията на 3D принтирането ще създаде и много нови работни позиции за специалисти от различни области."------------------------------------------------------------------------------------------------------------------Интересно как технологията ще "създаде" повече работни места, отколкото ще "закрие", ще трябва да е нещо доста назадничаво ... ще наблюдаваме с интерес.
отговор Сигнализирай за неуместен коментар
Финанси виж още