IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

София Тех Парк търси кой да оборудва лаборатория за изкуствен интелект

Прогнозната стойност на проекта е 735 хил. лева

14:45 | 07.04.15 г. 1
<p>
	Изграждането на София Тех Парк на 4-ти километър в София. Снимка:<em> София Тех Парк</em></p>

Изграждането на София Тех Парк на 4-ти километър в София. Снимка: София Тех Парк

София Тех Парк търси доставчик на оборудване за Лабораторията за изкуствен интелект и CAD системи, става ясно от обществена поръчка, публикувана на страницата на парка.

Прогнозната стойност на проекта е 735 хил. лева (без ДДС), като финансирането идва от средствата по ОП „Конкурентоспособност“ за миналия програмен период.

Подадените оферти ще бъдат оценявани по критерия икономически най-изгодното предложение, при което най-голяма е тежестта (70) на показателя предложена цена и по равно се разпределя тежестта на останалите два показателя – гаранционен срок и срок на доставка, става ясно още от тръжната документация.

В нея подробно е описано нужното оборудване за лабораторията, сред което са и четири дрона.

Към участниците в тръжната процедура няма финансови и технически изисквания. Те могат да бъдат физически и юридически лица, които не са осъдени за престъпления срещу финансовата, данъчната и осигурителната система, включително и за пране на пари и не са обявени в несъстоятелност.

Срокът за подаване на офертите е 12 май 2015 година. 

Всяка новина е актив, следете Investor.bg и в Google News Showcase.
Последна актуализация: 05:26 | 14.09.22 г.
Специални проекти виж още

Коментари

1
rate up comment 5 rate down comment 3
Mavi Goz
преди 9 години
Нема нужда от толкова разходи и масраф! Изкуственият интелект е вече създаден и денонощно дава обилен плод за втори мандат! Требват само неколко екипа дежурни журналисти около премиера да поемат навреме и пускат своевременно за употреба произведената продукция!
отговор Сигнализирай за неуместен коментар
Финанси виж още