IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Apple гледа в бъдещето с нови модели iPhone, iPad и Apple TV

Компанията представи новите си устройства в рамките на дългоочакваното си събитие и успя да изненада феновете си

22:19 | 09.09.15 г.
<p>
	<em>Снимка: архив Ройтерс</em></p>

Снимка: архив Ройтерс

Apple Watch

В рамките на събитието Apple обяви, че пуска своя умен часовник със златен панел - само на цвят, но не и от истинско злато. Потребителите ще могат да се сдобият с модела Apple Watch sport във въпросния цвят, както и такъв, имитиращ розово злато. Те ще бъдат пуснати в продажба на същата цена, на която се предлага Apple Watch Sport - 349 долара за по-малкия модел и 399 долара за по-големия. И двете устройства влизат в продажба веднага.

Компанията обяви и пускането на червена каишка за спортния модел умен часовник. Другата новина около Apple Watch е фактът, че операционната система Watch OS 2 ще се появи съвсем скоро - на 16 септември. Тим Кук обяви, че Apple работи не с кого да е, а с Hermes по новата си колекция умни часовници.

По думите на изпълнителния директор потребителите на Apple Watch са на 97% доволни от представянето на устройството. По-интересното е, че собствениците на умния часовник ще могат да ползват на него и Facebook Messenger - нещо, което доскоро не можеха да правят. 

Снимки от събитието можете да видите в нашата галерия.

Всяка новина е актив, следете Investor.bg и в Google News Showcase.
Последна актуализация: 11:56 | 14.09.22 г.
Специални проекти виж още

Коментари

Финанси виж още