IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Progress придобива OneBit Software

Екипът на българската технологична компания става част от екипа на Progress и се мести в нейната сграда

17:33 | 01.08.16 г.
Автор - снимка
Създател
Автор - снимка
Редактор
<p>
	<em>Снимка: www.progress.com</em></p>

Снимка: www.progress.com

Технологичната компания Progress, под чийто бранд Telerik оперира в България, обяви, че придобива екипа от инженери и специалисти в областта на услугите на базираната в България OneBit Software, съобщават от Progress.

От днес служителите на OneBitSoftware стават служители на Progress и ще формират ядрото на новия глобален център за професионални услуги за настоящи и бъдещи клиенти на Progress Sitefinity и DigitalFactory в световен мащаб.

Основателят на OneBit Ради Атанасов ще заеме позицията старши директор „Професионални услуги“. Екипът ще бъде базиран в офиса на Progress в София и ще предлага на клиентите необходимата бизнес и стратегическа поддръжка за ефективно изпълнение на техните стратегии за дигитална трансформация.

Освен Ради Атанасов, и генералният директор на OneBit Software Димитър Каданов се присъединява към Progress на ръководна позиция в глобалния екип за професионални услуги за компанията. Каданов има над 15-годишен опит в част от най-големите технологични компании като HP, Microsoft и Fujitsu. Той ще отговаря за глобалното бизнес развитие и стратегия за продажби на професионалните услуги на DigitalFactory под ръководството на Джон Харлоу, вицепрезидент „Професионални услуги“ в Progress.

От своя страна Атанасов е експерт по SharePoint и Office 365, Micsoft MVP за шест поредни години и е е от малкото Microsoft Certified SharePoint Masters в световен мащаб.


 

Всяка новина е актив, следете Investor.bg и в Google News Showcase.
Последна актуализация: 02:18 | 13.09.22 г.
Специални проекти виж още

Коментари

Финанси виж още