IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Лихвите по кредитите и депозитите през януари на фокус през седмицата

БНБ ще обяви и информация за кредитните портфейли на банките

08:00 | 21.02.11 г.
Лихвите по кредитите и депозитите през януари на фокус през седмицата

В понеделник (21 февруари 2011 г.) НСИ ще обяви информация за средствата за подслон и местата за настаняване през четвъртото тримесечие и цялата 2010 г. Ще бъдат обявени и разходите за придобиване на дълготрайни материални активи (ДМА) и придобити ДМА през четвъртото тримесечие на миналата година, както и преките чуждестранни инвестиции в края на 2010 г.

За понеделник са насрочени и аукцион за ДЦК със срочност 3 години и 6 месеца, както и общо събрание на акционерите в Пазарджик-БТ АД.

За вторник (22 февруари) няма обявени корпоративни събития.

В сряда (23 февруари) БНБ ще обяви дела на лошите и преструктурирани кредити в банковата система към 31 януари 2010 г., както и размера и структурата на кредитния портфейл на системата.

От БНБ също така ще информират за брутния външен дълг към края на 2010 г.

В този ден стартира търговията с акции на Индустриален холдинг България АД, както и ще се проведе аукцион за неизполваните 164 067 права от увеличението на капитала на Холдинг Асенова крепост АД.

Също в сряда НСИ ще обяви издадените разрешителни за строеж на нови сгради и започнато строителство през четвъртото тримесечие на 2010 г.

За четвъртък (24 февруари) е насрочено общо събрание на акционерите в Прайм Пропърти БГ АДСИЦ.

В петък (25 февруари) БНБ ще информира за лихвите по кредитите и депозитите през януари.

За този ден са насрочени общи събрания на акционерите в Южен индустриален парк АД, ПСК Тера Стой Инвест - Стара Загора АД, Исперих-БТ АД и Адвертайзинг Продиджи АД.

В петък НСИ ще информира за туристическите пътувания и разходи за туризъм на населението по предварителни данни за четвъртото тримесечие на 2010 г., очаква се тогава да бъдат публикувани и данни за жп, пътнически автобусен, морски, речен, товарен автомобилен и градски електротранспорт през последната четвърт на 2010 г.

Всяка новина е актив, следете Investor.bg и в Google News Showcase.
Последна актуализация: 01:37 | 24.08.22 г.
Специални проекти виж още

Коментари

Финанси виж още