IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Продажбите в промишлеността, строителството и търговията на фокус през седмицата

Предварителни данни за БВП и аукцион за ДЦК са другите събития от икономическия календар

07:42 | 07.03.11 г.
Продажбите в промишлеността, строителството и търговията на фокус през седмицата

В понеделник (7 март 2011 г.) Националният статистически институт (НСИ) ще обяви размера на продажбите в промишлеността, строителството и търговията през януари 2011 г.

За понеделник са насрочени и аукцион за ДЦК със срочност 10 г. и 6 месеца, както и общо събрание на акционерите в ЕМПИ АД.

Понеделник е и последният срок за заявяване на записване на акции от капитала на Инвестор.БГ АД. Незаявените за използване права отиват на аукцион, който е насрочен за 14 март 2010 г.

За вторник (8 март) са насрочени общи събрания на акционерите в ПСК Тера Строй Инвест – Стара Загора АД и Никотиана БТ Холдинг АД.

В сряда (9 март) няма събития от икономическия календар.

За четвъртък (10 март) са насрочени събрания на акционерите във Видахим АД и Дъб АД и на облигационерите в Никром Тръбна Мебел АД.

В петък (11 март) НСИ ще обяви предварителните данни за БВП на България през четвъртото тримесечие на 2010 г. Експресните оценки показаха 2,1% ръст на тримесечна база през четвъртото тримесечие на 2010 г., както и 0,3% ръст на БВП през 2010 г. на годишна база.

Също в петък НСИ ще обяви ревизирани данни за износа и вноса през декември 2010 г. Предварителните данни показаха ръст на износа с 45%.

За петък е насрочено и общо събрание на акционерите във Костенец-ХХИ АД.
 

Всяка новина е актив, следете Investor.bg и в Google News Showcase.
Последна актуализация: 05:36 | 12.09.22 г.
Специални проекти виж още

Коментари

Финанси виж още