IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Отложиха делото срещу Масларова

Софийският градски съд не даде ход на делото срещу бившия министър поради факта, че един от подсъдимите не е получил в срок обвинителния си акт

10:46 | 08.03.11 г. 1
Отложиха делото срещу Масларова

Софийският градски съд не даде ход на делото срещу бившия министър на труда и социалната политика Емилия Масларова, предаде Dnes.bg.

Причина за отлагането на старта на процеса е фактът, че един от подсъдимите – Росен Стефанов, не е получил в срок обвинителния си акт.

Съдът отложи делото за 21 април, докогато подсъдимият и защитата му ще трябва да се запознаят с обвинението.

„Абсолютно невинна съм. За мен това е политически процес“. Така Емилия Масларова коментира обвинението срещу нея, че е присвоила 11 038 405 лева при ремонта на социален дом в Стара Загора.

Според обвинителния акт Масларова, заедно с управителя на фирмата „Стара Загора 2007” и техен помагач са присвоили 11-те милиона от отпуснати 18 805 006 лв. за ремонта на сградата.

Вижте още

Всяка новина е актив, следете Investor.bg и в Google News Showcase.
Последна актуализация: 16:52 | 11.09.22 г.
Специални проекти виж още

Коментари

1
rate up comment 2 rate down comment 0
Спящият бик
преди 13 години
"Причина за отлагането на старта на процеса е фактът, че един от подсъдимите Росен Стефанов, не е получил в срок обвинителния си акт."...по вина на? Кой не си е свършил работата, за която му плащаме? А работи по-малко години от нас, не плаща осигуровки, получава по-голяма пенсия и гарнтирано получава 13, 14 и т.н. заплата!?
отговор Сигнализирай за неуместен коментар
Финанси виж още