IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Коренна промяна в поведението на катаджиите обещава новият им шеф

Една от причините до вчера КАТ да е с друг ръководен екип е неколкогодишен конфликт в концепцията за управление

20:04 | 19.05.11 г. 3
Автор - снимка
Създател
Коренна промяна в поведението на катаджиите обещава новият им шеф

След като видяха за пръв път новия си началник, на служителите от столичния КАТ беше обяснено, че Богдан Милчев ще бъде безкомпромисен към всеки, който е поискал пари "на ръка".

Пред журналисти Милчев обясни още, че ще се подобри обслужването на гражданите, както и сградният фонд на столичния КАТ. Освен това щял да се подобри и микроклиматът в структурата.

Директорът на столичната полиция Валери Йорданов декларира, че ще бъдат избягвани натрупаните недобри практики през последните 15 години в КАТ. Една от причините до вчера КАТ да е с друг ръководен екип е неколкогодишен конфликт в концепцията за управление.

Милчев заема мястото на пенсионирания досегашен началник на КАТ Ваньо Стоевски. Вчера бяха освобеодени шефът на столичната „Пътна полиция“ и заместникът му Тенчо Тенев заедно с част от низовия персонал в КАТ.

Освободени още бяха шефът на отдел „Видеонаблюдение" Любка Маринова и Чавдар Авджиев. Част от ръководството е било пенсионирано.

(БТА)

Всяка новина е актив, следете Investor.bg и в Google News Showcase.
Последна актуализация: 12:18 | 14.09.22 г.
Специални проекти виж още

Коментари

3
rate up comment 0 rate down comment 0
Спящият бик
преди 12 години
Опа-а! Ко прайми ся?
отговор Сигнализирай за неуместен коментар
2
rate up comment 1 rate down comment 0
Stone_Kold
преди 12 години
айде бе промяна.....най-много да дигнат рекета по улиците и да изка4а не 1 ами 3 наведнъж от храсталака,тука оправия нема!
отговор Сигнализирай за неуместен коментар
1
rate up comment 0 rate down comment 1
forexar
преди 12 години
Коренна промяна ? ? ?А защо чакахте 2 години ? Защо нищо не направихте ? Половин мандат беше необходим да се разбере какво положението в КАТ ? Какво гарантира, че следващите 2 нещо ще се промени?
отговор Сигнализирай за неуместен коментар
Финанси виж още