IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Новият шеф на агенцията по рибарство идва от центъра за социална рехабилитация

Пламен Захариев зае поста на отстранения преди месец Явор Недев, под чието ръководство беше отбелязан значителен напредък при усвояването на евросредствата за сектора

12:18 | 08.07.11 г.
Автор - снимка
Създател
Новият шеф на агенцията по рибарство идва от центъра за социална рехабилитация

Пламен Захариев е новият директор на Изпълнителната агенция по рибарство и аквакултури (ИАРА), съобщиха от земеделското министерство.

Преди месец досегашният шеф на агенцията Явор Недев подаде оставка, защото варненски рибари се оплакаха от работата му на премиера Бойко Борисов. Преди избора на новия шеф агенцията беше оглавявана временно от заместника на Недев Ивайло Беров.

Преди назначението си Пламен Захариев е бил председател на Националния център за социална рехабилитация в София. Ръководил е дирекция "Технически сектор" в Конфедерацията на независимите синдикати в България. Захариев е магистър по стопанско управление от Бургаския свободен университет.

За негов заместник е назначен Николай Ангелов, магистър по политология от Киевския национален университет “Тарас Шевченко”. Той има и придобита професионална квалификация по „Социален мениджмънт” от УНСС. Бил е изпълнителен директор на Агенцията за социално подпомагане, както и заместник-министър на труда и социалната политика през 2005 г.

Всяка новина е актив, следете Investor.bg и в Google News Showcase.
Последна актуализация: 22:32 | 12.09.22 г.
Специални проекти виж още

Коментари

Финанси виж още