IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Няма да се бърза с назначаването на нов шеф на агенцията по заетостта

Мотивите за напускането на Росица Стелиянова не са свързани с работата на агенцията, обясни социалният министър Тотю Младенов

13:42 | 14.09.11 г.
Няма да се бърза с назначаването на нов шеф на агенцията по заетостта

Броени часове след като изпълнителният директор на Агенцията по заетостта Росица Стелиянова подаде оставка по лични причини, социалният министър Тотю Младенов обяви, че няма да се избързва с новото назначение поради необходимите съгласувателни процедури за избор на бъдещия титуляр.

Министър Младенов поясни, че Стелиянова е подала заявлението си за напускане в ранните часове на тази сутрин, като мотивите са изцяло лични и нямат нищо общо с работата на агенцията.

Министърът припомни, че през последните два-три месеца са били наваксани изостанали плащания по немалко проекти от оперативна програма "Човешки ресурси".

До назначаването на титуляр на длъжността "изпълнителен директор" функциите ще се изпълняват от Камелия Лозанова, която в момента е заместник-изпълнителен директор.
 

(БТА)

Всяка новина е актив, следете Investor.bg и в Google News Showcase.
Последна актуализация: 12:22 | 01.09.22 г.
Специални проекти виж още

Коментари

Финанси виж още