IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

БСП тегли заем за финансирането на предизборната кампания

Предстои да бъде подписан заем до 2 млн. лв. срещу ипотека на партийно имущество, посочи Сергей Станишев

17:03 | 03.10.11 г. 2
БСП тегли заем за финансирането на предизборната кампания

БСП ще тегли заем за финансиране на предизборната си кампания, съобщи председателят на партията Сергей Станишев, цитиран от БТА. На пресконференцията присъстваха кандидатът за президент на левицата Ивайло Калфин и генералният секретар на Партията на европейските социалисти Филип Кордери.

Предстои да бъде подписан заем до 2 млн. лв. срещу ипотека на партийно имущество, посочи Станишев и допълни, че няколко банки са отказали заем срещу гаранция държавна субсидия.

Банките не вярват на това правителство, въпреки че на три месеца получаваме субсидия, коментира лидерът на БСП. От левицата ще разчитат също на държавната субсидия и на членския внос.

На пресконференцията беше представена кратката версия на предизборния клип на кандидат-президентската двойка на БСП Ивайло Калфин - Стефан Данаилов, а генералният секретар на ПЕС Филип Кордери изрази пълната подкрепа за БСП на местните и президентските избори.

Всяка новина е актив, следете Investor.bg и в Google News Showcase.
Последна актуализация: 23:01 | 11.09.22 г.
Специални проекти виж още

Коментари

2
rate up comment 2 rate down comment 0
rootoffselo
преди 12 години
Поредната *** постановка !Другари Ние този филм сме го гледали !
отговор Сигнализирай за неуместен коментар
1
rate up comment 5 rate down comment 0
hienata
преди 12 години
не мога да повярвам! явно като виждат, че няма да могат да се докопат до кражби на държавен гръб....сега са решили да крадат от собствената си партия!!!! хахахахах предполагам че ще заложат позитано - а после ще се вайкат, и ще казват че са дали 2млн лв за печат на листовки и за пенсинерски митинги под звуците на "една българска роза".....лелелел тея хора наистина са за панделата.
отговор Сигнализирай за неуместен коментар
Финанси виж още