IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Радослав Миленков е избран за член на УС на Общинска банка

Миленков има дългогодишен опит във финансовите и банковите среди

13:25 | 06.06.12 г.
Радослав Миленков е избран за член на УС на Общинска банка

Надзорният съвет на Общинска банка избра Радослав Миленков за член на Управителния съвет на банката, като назначението му е станало на 4 юни, съобщиха от пресофиса на банката.

Миленков има богат опит в областта на банковото дело, одитирането, финансовото моделиране и бюджетирането на финансовите институции, инвестиционния мениджмънт, консултантските услуги и др.

Преди новото си назначение той е бил главен изпълнителен директор и прокурист на „Изи Асет Мениджмънт“ АД, където се е занимавал със стратегическото развитие на компанията и с управлението на рисковете.

Заемал е и различни ръководни длъжности в Първа инвестиционна банка, Унибанка АД - Македония и в Първа инвестиционна банка – Албания.

Радослав Миленков е завършил Университета за национално и световно стопанство и има магистърска степен по финанси. Има и сертификат за брокер на ценни книжа. Съучредител е на Клуба на Финансовите директори в България.

Всяка новина е актив, следете Investor.bg и в Google News Showcase.
Последна актуализация: 04:51 | 14.09.22 г.
Специални проекти виж още

Коментари

Финанси виж още