IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Назначават Кристиян Кръстев за заместник-министър на транспорта

Камен Кичев се оттегля от поста си по лични причини

16:30 | 16.01.13 г.
<p>
	Новият зам.-министър на транспорта Кристиян Кръстев.Снимка:<em>МТИТС</em></p>

Новият зам.-министър на транспорта Кристиян Кръстев.Снимка:МТИТС

Кристиян Кръстев беше назначен на поста заместник-министър на транспорта, информационните технологии и съобщенията. Той ще замести Камен Кичев, който отговаряше пряко за дейността в БДЖ. Кичев напуска по негова молба. Това съобщи правителствената информационна служба в сряда (16 януари) след редовното заседание на Министерския съвет.

Кристиан Кръстев е роден на 9 юли 1976 година. Завършил е курс за ръководители на авиокомпании в Лондон, Международни икономически отношения и Икономика на индустрията в Университета за национално и световно стопанство - София. Владее английски и руски език. 

Бил е управител на “Флайинг Карго България”, изпълнителен директор и член на съвета на директорите на Wizz Air Bulgaria Airlines, директор на Изпълнителна агенция "Пристанищна администрация" и председател на съвета на директорите на “Летище Бургас”.

От февруари 2003 до 2005 година Кристиан Кръстев е бил изпълняващ длъжността директор на Дирекция корпоративно преструктуриране и капиталов пазар в Министерството на транспорта и съобщенията.
 

Всяка новина е актив, следете Investor.bg и в Google News Showcase.
Последна актуализация: 23:36 | 13.09.22 г.
Специални проекти виж още

Коментари

Финанси виж още