IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

ГЕРБ с предложение за увеличение на майчинските до 310 лева

Предложението за законова промяна е направено в първия ден от работата на 42-то Народно събрание

17:56 | 23.05.13 г. 1
ГЕРБ с предложение за увеличение на майчинските до 310 лева

Още в първия ден от работата на 42-то Народно събрание група депутати от ГЕРБ внесоха предложение за промяна в размера на обезщетението за отглеждане на малко дете през втората година от майчинството.

Предлага се от 1 юли 2013 година обезщетението за отглеждане на дете между първата и втората му година да се увеличи от 240 лева на 310 лева.

Законопроектът за изменение на Закона за бюджета на държавното обществено осигуряване за 2013 година е публикуван на сайта на Народното събрание.

Вносителите, сред които Владислав Горанов, Менда Стоянова и Тотю Младенов, не бяха сред застъпниците на увеличението за майките по време на управлението на кабинета "Борисов".

Същото предложение направиха и от "Коалиция за България" в предизборната си програма.

Всяка новина е актив, следете Investor.bg и в Google News Showcase.
Последна актуализация: 18:20 | 10.09.22 г.
Специални проекти виж още

Коментари

1
rate up comment 1 rate down comment 0
stoiloff
преди 11 години
Аре да измислят окъде ще ги вземат? И ако кажат че ще е от вдигане на данъците, то по добре сички да тургат кепенците и да са изнасяме! А бе ДУПЕТАТИТЕ - Вкарайте *** във работен режим! Че ни източиха бе ей! Юроди неразумни, продажни , измамни!
отговор Сигнализирай за неуместен коментар
Финанси виж още