IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Започват летните намаления по морето

Цените в междинния сезон са с до 15% по-ниски

14:29 | 23.08.13 г. 2
Започват летните намаления по морето

Сезонът на намаленията по Черноморието започва. През последната седмица на август се преминава от висок към междинен туристически сезон, който предлага по-изгодни оферти за лятна почивка до началото на септември.

От „Съюз на собствениците - Слънчев бряг“ съобщават, че всички хотели в курорта вече обявяват по-ниски цени на нощувките за българи и чужденци. Цените са с до 15 на сто по-ниски спрямо края на юли и началото на август.

През септември хотелиери обещават още по-атрактивни цени. В момента двойна стая с морска панорама в четиризвезден хотел е около 190 лева, а в петзвезден аll inclusive 200-240 лева. Същият пакет в тризвезден хотел е 70-75 лева на човек, във високия сезон за двойна стая цената е била 190 лева. 

След 5 септември четиризвезден хотел, който е намалил цената на нощувка с 15 процента през междинния сезон, ще я намали с още 10 на сто включително и за офертите аll inclusive. При хотелите от тризвездна категория в комплекса ще е още по-евтино - с 15%.

През Лято 2013 на Черноморието има ръст на туристите от Русия, Германия, Скандинавските страни, Полша, Унгария, отчитат собствениците. През септември да прекарат ваканцията си в курорта се очакват 270 хиляди души. През пика на сезона те са били 410 хиляди.

Всяка новина е актив, следете Investor.bg и в Google News Showcase.
Последна актуализация: 10:06 | 12.09.22 г.
Специални проекти виж още

Коментари

2
rate up comment 0 rate down comment 2
M37Unseen
преди 10 години
Все пак се намират изгодни оферти на морето.
отговор Сигнализирай за неуместен коментар
1
rate up comment 2 rate down comment 0
mailoff
преди 10 години
Кожодерът по морето свърши. Започва скъпото късно лято.
отговор Сигнализирай за неуместен коментар
Финанси виж още