IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Назначени са заместник-министри на правосъдието и на регионалното развитие

Сабрие Сапунджиева става за втори път заместник-министър на правосъдието, Мирослав Мазнев е с над 30 г. стаж в строителството

12:07 | 03.10.13 г.
Назначени са заместник-министри на правосъдието и на регионалното развитие

Министър-председателят Пламен Орешарски e издал заповеди за назначаването на Сабрие Сапунджиева за заместник-министър на правосъдието и на Мирослав Мазнев за заместник-министър на регионалното развитие, съобщиха от пресцентъра на кабинета.

Сабрие Сапунджиева вече е заемала този пост в периода 2005-2009 г. От 2011 г. е заместник-председател на ЦИК. Била е също член на Комисията за предотвратяване и установяване на конфликт на интереси, секретар на президента по юридическите въпроси, член на ЦИКМИ и на ЦИК. Завършила е право в ЮЗУ „Неофит Рилски”. Също така е инженер по вътрешна архитектура и мебелно производство от Лесотехническия университет – София.

Мирослав Мазнев има две магистратури – по промишлено и гражданско строителство от УАСГ – София, и по общ и специализиран контрол от УНСС. Специализирал е в Европейския институт по икономика в Щутгарт.

От 2012 г. е директор „Инвестиционни проекти” в „Главболгарстрой холдинг” АД. Преди това е бил прокурист на „Галчевинженеринг груп” АД, управител на „Булсор инвест” ООД, директор „Строителство” при „ИСА 2000” ЕООД и др. Трудовият му стаж в областта на строителството е над 30-годишен. Сред по-големите обекти, за които е отговарял, са лот 2 на магистрала „Струма и лот 4 на магистрала „Тракия”. Мазнев е работил и по обект към Транзитни пътища V, както и при изграждането на инфраструктурата на индустриални зони в Стара Загора, Бургас, Свиленград и на главния водоснабдителен тръбопровод в Свищов.

Всяка новина е актив, следете Investor.bg и в Google News Showcase.
Последна актуализация: 12:56 | 14.09.22 г.
Специални проекти виж още

Коментари

Финанси виж още