IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Рокади в борда на директорите на "Пирогов"

Министърът на здравеопазването Таня Андреева не е доволна от начина, по който се управлява лечебното заведение

13:35 | 17.02.14 г.
Рокади в борда на директорите на "Пирогов"

Има промени в борда на директорите на болница „Пирогов” - сменени са двама от тримата членове на борда. Единият от новите управляващи е бившият изпълнителен директор на болницата проф. Димитър Раденовски, другият е проф. Веселин Борисов, съобщават от Министерството на здравеопазването.

Проф. Стоян Миланов остава директор на болницата.

Отстранените са Георги Маламов, който представляваше финансовото министерство, и проф. Петър Николаков, представител на здравното министерство.

Причините за промените са, че министърът на здравеопазването Таня Андреева не е доволна от начина, по който се управлява лечебното заведение, съобщиха за bTV неофициално от здравното министерство.

Рокади в управлението има и в МБАЛ „Д-р Братан Шукеров” в Смолян. Болницата има нов изпълнителен директор, съобщава регионалното издание „Смолян днес”. На мястото на досегашния шеф на болницата д-р Марин Даракчиев е назначен специалистът по кардиология д-р Нина Шехова-Янкова.

 

Всяка новина е актив, следете Investor.bg и в Google News Showcase.
Последна актуализация: 12:47 | 13.09.22 г.
Специални проекти виж още

Коментари

Финанси виж още