IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Българското Черноморие - "рай на ол инклузива" за румънските туристи

Черноморските комплекси у нас очакват повече румънски туристи за предстоящите празници

12:42 | 16.04.14 г. 1
Българското Черноморие - "рай на ол инклузива" за румънските туристи

Ваканциите в България продължават да заемат челно място в предпочитанията на румънците. Макар че си прилича с Румъния, България запазва туристическия си коз с евтини, традиционни и приятни ваканции. Тъкмо затова тенденцията и тази година води към рая на ол инклузива - българското крайбрежие, пише румънският вестник "Адевърул", цитиран от БТА.

В материала са представени курортите "Албена" и "Слънчев бряг", където "персоналът винаги е усмихнат, а услугите са от най-високо качество. Има забавления за всички възрасти, фин пясък, говори се румънски език и най-важното - трапезите са изобилни", се посочва в публикацията.

Междувременно от Областната дирекция на МВР в Добрич съобщиха днес, че се очаква по-голям трафик на румънски туристи за предстоящите празници.

Повечето румънски туристи, които ще празнуват в черноморските комплекси у нас, се очаква да пристигнат с личните си автомобили.

Само в курорта "Албена" ще посрещнат за Великден около 2000 туристи - повечето гости от Румъния, според информация от курортния комплекс.

Засилен полицейски контрол ще има по главен път I-9 - от ГКПП "Дуранкулак" към ГКПП "Малко Търново", съобщи началникът на „Пътна полиция - КАТ“ при областната дирекция в Добрич Жулиян Минев.

Всяка новина е актив, следете Investor.bg и в Google News Showcase.
Последна актуализация: 12:20 | 14.09.22 г.
Специални проекти виж още
Финанси виж още