IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Центровете за регистрация на щети на ЗАД "Армеец" ще работят с удължено работно време

Увеличава се и срокът за подаване на заявление от 7 на 15 дни

21:14 | 08.07.14 г.
Автор - снимка
Създател
<p>
	<em>Снимка: БТА</em></p>

Снимка: БТА

ЗАД Армеец информира клиентите със щети, нанесени от опустошителната градушка в района на София, че центровете за регистрация на щети ще приемат заявления с удължено работно време.

Увеличава се срокът за подаване на заявления от 7 на 15 работни дни. Формуляр “Уведомление за щета” може да бъде изтеглен от сайта на дружеството www.armeec.bg, секцията „Помощ при щета“. Необходимо е да се представи документ за собственост на увреденото имущество (за пострадалите автомобили – регистрационен талон) .

Допълнителна информация и съдействие клиентите на дружеството могат да получат от денонощният контактен център на телефон 0700 1 39 39 или в някой от центровете за регистрация на щети в гр. София: ул. „Жолио Кюри“ № 20, бул. „Сливница“ № 425, ул. „Бяло поле“ № 8Д.

Щети, нанесени в гр.София, в рамките на горепосочения срок клиентите могат да регистрират и в ликвидационните центрове в страната – Пловдив, Варна, Бургас, Велико Търново, Стара Загора, Перник, Благоевград, Казанлък, Плевен, Хасково, Габрово и Ловеч.

Всички екипи на дружеството ще бъдат мобилизирани, за да се осигури бързо и навременно обслужване на клиентите.

Всяка новина е актив, следете Investor.bg и в Google News Showcase.
Последна актуализация: 08:33 | 12.09.22 г.
Специални проекти виж още

Коментари

Финанси виж още