IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Италиански компании идват в София за среща с българския бизнес

В специален панел зрителите ще могат да получат отговор на въпросите си за излизането на италианския пазар и намирането на подходящи бизнес партньори

12:51 | 10.10.20 г.
Автор - снимка
Създател
<p>
	<em>Снимка: Pixabay</em></p>

Снимка: Pixabay

На 14 октомври ще се проведе българо-италианския бизнес форум „Добри практики в динамична среда“, организиран от Изпълнителната агенция за насърчаване на малките и средните предприятия (ИАНМСП) и Конфиндустрия България.

По време на събитието българският бизнес ще може да се срещне с италианските компании, като участие в конференцията ще и вземат представители на Конфиндустрия България и нейни фирми членове, които ще представят възможностите за българските фирми при навлизането им на италианския пазар.

В специален панел зрителите ще могат да получат отговор на въпросите си за излизането на италианския пазар и намирането на подходящи бизнес партньори от Италия, а след това да проведат и преки бизнес срещи с представители на италианските фирми .

Конференцията „България – Италия: Добри практики в динамична среда“ на 14 октомври 2020 г. е част от двудневните чествания на 20-годишнината от създаването на Конфиндустрия България и се организира като част от инициативата Експортен хъб България, която цели да развие експортния потенциал на страната.

Участието в конференцията е безплатно.

Всяка новина е актив, следете Investor.bg и в Google News Showcase.
Последна актуализация: 09:23 | 11.09.22 г.
Специални проекти виж още

Коментари

Финанси виж още