IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

KPMG в България разширява лидерския си екип

Тези промоции са израз на нашия най-висок приоритет – да привличаме и развиваме в KPMG най-добрите таланти, коментират от компанията

09:08 | 07.09.21 г.
Автор - снимка
Създател
KPMG в България разширява лидерския си екип

kpmg kpmg

В изпълнение на стратегията си за растеж, от 1 октомври 2021 г. KPMG в България разширява лидерския си екип, съобщиха от компанията.

Здравко Москов е промотиран на Съдружник, Консултантски услуги, KPMG в България и KPMG на Балканите. Тази промоция отразява цялостния принос на Здравко към успеха на KPMG, както и амбицията на фирмата за развитие на консултантската практика на KPMG като лидер в България, Албания, Северна Македония и Косово. Като ръководител на консултантската практика, Здравко ще продължи да се фокусира върху многобройните възможности в направление Сделки и Стратегии и ще работи за позиционирането на KPMG на Балканите като водещ консултант в областта на управленското консултиране и управлението на риска.

Севдалина Димова е промотирана на Асоцииран съдружник, Одит, KPMG в България. Севдалина е регистриран одитор с над 19 години опит в предоставянето на одиторски услуги на местни и международни банки, инвестиционни посредници, лизингови компании и други финансови институции. Тя ще бъде отговорен одитор за някои от най-големите клиенти на KPMG в тази важна индустрия.

Веселина Станкова е промотирана на Асоцииран съдружник, Данъчни услуги, KPMG в България. Под ръководството на Веселина, KPMG в България стана един от лидерите на пазара на услуги по комплексно консултиране на физически лица и услуги по обработка на възнаграждения. Тя ще продължи да разширява пазарния дял на KPMG в предоставянето на тези услуги, прилагайки нови технологични решения и подход.

Емил Евтимов ще заема позицията Директор, Правни консултантски услуги, KPMG в България. Емил ще отговаря за по-нататъшния растеж и утвърждаването на правната консултантска практика на KPMG в България като водещ доставчик на правни консултантски услуги.

Бианка Атанасова ще заема позицията Директор, Счетоводни решения, KPMG в България. Бианка ще играе ключова роля в позиционирането на KPMG в България в предоставянето на комплексни счетоводно-данъчни аутсорсинг решения за клиенти от различни индустрии.

Живомира Гайдова ще заема позицията Асоцииран директор, Консултантски услуги в публичния сектор, KPMG на Балканите. Живомира управлява мащабни и комплексни ангажименти в областта на управлението на публичните финанси в Западните Балкани. Тя ще отговаря за бъдещото развитие на тези услуги и идентифицирането на нови възможности.

Калин Хаджидимов, управляващ съдружник на KPMG в България и KPMG на Балканите, коментира промотирането на новите членове на лидерския екип: „Нашите изключителни хора са тези, които правят KPMG толкова успешна организация. Сега, повече от всякога, бизнесът се нуждае от надеждни партньори, към които може да се обърне. Клиентите ни се нуждаят от нашия опит и услуги, за да им помогнем да се адаптират към настоящата динамична икономическа среда и да се възползват по най-добрия начин от новите възможности. Tези промоции демонстрират дългосрочния ангажимент на KPMG към устойчив успех на нашите клиенти, а от друга страна са израз на най-високия ни приоритет – да привличаме и развиваме в KPMG най-добрите таланти.“

Повече информация за всеки един от тях можете да намерите тук.

Всяка новина е актив, следете Investor.bg и в Google News Showcase.
Последна актуализация: 12:09 | 14.09.22 г.
Специални проекти виж още

Коментари

Финанси виж още