IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

От 29 септември COPIS събира секторите на рекламата и печата

На живо и при спазване на минимална дистанция от 1,5 метра единственият по рода си български бизнес форум събира бранша в Интер Експо Център

13:35 | 28.09.21 г.
Автор - снимка
Създател
От 29 септември COPIS събира секторите на рекламата и печата

Среда на иновации, професионална съпътстваща програма, стриктно спазване на здравните мерки. В тази обстановка ще протече 9-ото издание на българското изложение за реклама и печат COPIS, което за първи път ще протече в колаборация с хранително-вкусовия сектор.

На живо, от 29 септември до 1 октомври професионалната платформа се завръща в надграден формат, насърчаващ развиването на бизнеса в единствена по рода си среда. Днес е последният ден, в който всеки може да се регистрира онлайн за свободно посещение в сайта www.copi-s.com.

Физическото провеждане на изложения е водещо за бизнеса. Това проличава от продуктите и услугите, които изложителите на COPIS представят. Акцент са сублимационните и широкоформатни принтери, сред които – цялостни решения за големия и за малкия бизнеси. Ще бъдат демонстрирани термобиндери, машини за довършителни работи, тенденциите при гравинаре на стомана, матрици и щемпели, печатите, рекламните стелажи, изложбени системи. На COPIS ще се лансират изцяло нови продуктови линии, календари, тефтери, рекламни и мърчандайз материали и др.

На живо, COPIS 2021 ще протече според изискванията на здравните власти. Въвежда се еднопосочно движение и минимална дистанция между посетителите от 1,5 м. Ще се осъществява контрол на влизащите лица, носенето на маски е задължително. Интер Експо Център е въвел допълнителни „Вътрешни правила“ като Crowd management, по-голямо отстояние между щандовете, система за управление на входящия и изходящия въздушни потоци и др. Насърчава се онлайн регистрацията за свободно посещение чрез сайта www.copi-s.com.

За максимална полза на присъстващите COPIS обединява усилия с Международните хранителни изложения, провеждащи се паралелно. „Безспорно това ще даде много по-голяма допълнителна стойност. Секторите на печата и рекламата и хранително-вкусовият са тясно свързани“, коментират организаторите.

Дигитални разплащания, онлайн търговия и дизайн – акценти на съпътстващата програма

Бизнес платформата на COPIS ще бъде арена на обширна съпътстваща програма. На 29 септември под мотото „Покупкология“хибридния си формат ще разгърне 7-ото издание на eCommCongress & Expo, който отново ще събере най-големите онлайн търговци и ще създаде условия за дискутиране и развитие на онлайн търговските практики.

Едноименното събитие DIGI PAY ще се проведе на 1 октомври. Насочен към дигиталните разплащания, форумът отново ще събере водещи лица от сферата. В рамките на COPIS ще се проведе и специален майсторски клас за дизайн на продукти и опаковки с проф. Христо Кафтанджиев на тема „Дизайн на продукти и опаковки и ключовата му роля му в мултиканалната корпоративна комуникация на компанията“.

До началото на изложение COPIS 2021 остават броени часове. Всеки, който иска да посети изложението, може да направи електронната си регистрация за свободно посещение в сайта www.copi-s.com.

Всяка новина е актив, следете Investor.bg и в Google News Showcase.
Последна актуализация: 01:56 | 14.09.22 г.
Специални проекти виж още

Коментари

Финанси виж още