IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Alpha Bank с нови промоции

Висока доходност и бонуси с новия промоционален тримесечен депозит от банката

09:50 | 07.08.15 г. 3
Автор - снимка
Създател
Автор - снимка
Редактор
Alpha Bank с нови промоции

Alpha Bank представи промоционални условия по тримесечен депозит от банката. Той предлага висока доходност при годишна лихва от 1.30% за срочни депозити в лева и евро. Допълнително можете да довнасяте суми по всяко време, без ограничения за размера на депозираните суми. 

Към новия депозит получаватe и бонус пакет от услуги, който включва безплатна активация на Alpha Web банкиране, безплатен основен пакет Alpha SMS известия до края на годината, както и дебитна карта без такса за издаване и поддръжка.

Промоционалните условия нареждат новия тримесечен депозит от Alpha Bank сред най-добрите предложения на пазара, като ще иматe възможност да се възползватe от него до 31 август 2015 г.

Повече информация за тримесечния депозит от Alpha Bank е налична онлайн, на телефон 0700 16 222, както и в клоновете на Alpha Bank в страната.

Всяка новина е актив, следете Investor.bg и в Google News Showcase.
Последна актуализация: 19:06 | 12.09.22 г.
Специални проекти виж още

Коментари

3
rate up comment 0 rate down comment 0
astels
преди 8 години
предложеното се реализира изключително успешно на българския пазар, а този коментар е неадекватно ***, защото ако коментиращият познава историята на Алфа Банк, ще е наясно, че докато сделката не е подписана и окончателна "булката пак може да избяга"....
отговор Сигнализирай за неуместен коментар
2
rate up comment 2 rate down comment 0
Mesoiadess
преди 8 години
Дали са и телефон .
отговор Сигнализирай за неуместен коментар
1
rate up comment 4 rate down comment 3
Спящият бик
преди 8 години
Промоция от отвъдното?!
отговор Сигнализирай за неуместен коментар
Финанси виж още