IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Тръмп: Планът на Мей за Brexit ще убие свободната търговия между Лондон и САЩ

В интервю за в. Sun американският президеннт отбеляза, че миграцията е променила структурата на Европа, което срамно

08:29 | 13.07.18 г. 3
Автор - снимка
Създател
Автор - снимка
Редактор
<p>
	Доналд Тръмп и Тереза Мей по време на церемония в централата на НАТО през май. <em>Снимка: Архив Ройтерс</em></p>

Доналд Тръмп и Тереза Мей по време на церемония в централата на НАТО през май. Снимка: Архив Ройтерс

Президентът упреква Садик Хан, който е мюсюлманин, за атмосферата и неотдавнашните терористични атаки в Лондон. Той казва, че Хан е свършил "ужасна работа" в противопоставянето на тероризма.

Хан даде разрешението в небето на Лондон протестиращите да пусна огромен балон, представящ Тръмп като ядосано бебе с памперс.

В интервюто Тръмп споделя, че не е нервен заради срещата с британската кралица Елизабет Втора, предаде АП. Той я нарича "страхотна жена" и казва, че с нетърпение очаква срещата с нея. "Тя представлява страната толкова добре", допълва Тръмп. Той признава, че една от причините да се възхищава на кралицата е, че през годините, през които тя е представлявала страната си, тя наистина не е допуснала никога грешка.

Тръмп и съпругата му Мелания ще пият чай с кралицата днес в Уиндзорския замък, припомня АП.

В интервюто Тръмп казва също, че миграцията е променила "самата структура на Европа", предаде ДПА.

"Мисля, че онова, което стана в Европа, е срам. Да се позволи на имиграцията да се случи в Европа, това е срам. Мисля, че тя промени структурата на Европа и докато не действате много бързо, Европа никога няма да бъде онова, което беше", заявява Тръмп.

"Да се позволи на милиони и милиони хора да дойдат в Европа е много, много тъжно. Мисля, че вие губите своята култура", казва той.

"Сън" вече пусна туит със снимка на заглавната си страница и обяви, че пълният текст на интервюто с Тръмп ще бъде качено онлайн в скоро време, предаде ДПА. На заглавната страница на "Сън" се чете "Мей разруши Брекзит... Американската сделка се отменя".

Снимка на заглавната страница бе публикувана в Twitterмалко след като Тръмп се срещна с Тереза Мей на гала вечеря в негова чест в дворец край Оксфорд.

(БТА)

Всяка новина е актив, следете Investor.bg и в Google News Showcase.
Последна актуализация: 23:51 | 13.09.22 г.
Специални проекти виж още
Още от Европа виж още

Коментари

3
rate up comment 0 rate down comment 1
Lucifer
преди 5 години
Товарищ Тръмп сделал що надо, он уже начал перестройки в САЩ, как Горбачов сделал она в СССР....КПСС поздравляет товарищ Тръмп, он настоящий герой американской перестройки....да здравствует братской америки....
отговор Сигнализирай за неуместен коментар
2
rate up comment 11 rate down comment 4
data
преди 5 години
Пхахах , тоя мъ фърли в тръните . То мексиканците и въобще всички латиноси който заливат южните щати не променят структурата на САЩ ? В сравнения със щатите Европа си е направо етнически чиста територия бе рунгел !
отговор Сигнализирай за неуместен коментар
1
rate up comment 18 rate down comment 4
ratten
преди 5 години
така си е, каква е тая свободна търговия ако позволява на ук да търгува свободно с ез??свободната търговия е свободна, само когато е със сащ и по правилата на сащ.то и пенционерите го знаят.
отговор Сигнализирай за неуместен коментар
Финанси виж още