IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Киргизстан се присъединява към Евразийския икономически съюз

Руският президент Владимир Путин предложи структурата да започне преговори с Китай за сключване на търговско-икономическо сътрудничество

20:30 | 08.05.15 г. 4
Автор - снимка
Създател
Автор - снимка
Редактор
Киргизстан се присъединява към Евразийския икономически съюз

Президентите на Русия, Беларус, Казахсатан и Армения подписаха днес документи за присъединяването на Киргизстан към Евразийския икономически съюз (ЕАИС), предаде ТАСС, цитирана от БТА.

Лидерите на ЕАИС сложиха подписите си под протокол за внасяне на промени в Договора за ЕАИС от 29 май 2014 г. и отделни международни договори във връзка с присъединяването на Киргизстан към същия договор.

Церемонията по подписването стана след края на срещата на високо равнище на ЕАИС.

Президентът на Киргизстан Алмазбек Атамбаев заяви, че страната му ще се постарае да оправдае доверието, дадено със зелената светлина за членството й в ЕАИС.

Арменският президент Серж Саркисян посочи днес на първото заседание на Висшия съвет на ЕАИС в руската столица, че ситуацията в световната икономика изисква от всички членки на ЕАИС съвместни действия.

Трябва да се разшири географията на сътрудничеството на ЕАИС, добави Саркисян.

Руският президент Владимир Путин предложи ЕАИС да започне преговори с Китай за сключване на търговско-икономическо сътрудничество, допълни ТАСС.

Всяка новина е актив, следете Investor.bg и в Google News Showcase.
Последна актуализация: 15:32 | 13.09.22 г.
Специални проекти виж още
Още от Азия виж още

Коментари

4
rate up comment 0 rate down comment 1
Сините камъни
преди 8 години
Погребението на ***:https://***.youtube.com/watch?v=JuIGoAs0yl8
отговор Сигнализирай за неуместен коментар
3
rate up comment 0 rate down comment 1
Сините камъни
преди 8 години
Намерих го:Russell Meanshttp://***.russellmeansfreedom.com/about/Рepublic of lakotah:http://***.republicoflakotah.com/
отговор Сигнализирай за неуместен коментар
2
rate up comment 2 rate down comment 1
Сините камъни
преди 8 години
Преди струва ми шест седем години, почина един изключително начетен възрастен индианец, той се бореше за отделянето на Дакотите от щатите, беше изпратил писма до много държави за признаване на неговата държава!Имаше сайт, четях го редовно, но му загубих следите след смърта на човека!Какви неща казваше!, Какъв позор за белия човек!Каква трагедия!И една от прогнозите на индианците е, че рано или късно, Америка ще потъне в океана, за изчистване на пролятата кръв!.........
отговор Сигнализирай за неуместен коментар
1
rate up comment 25 rate down comment 11
STRAHO
преди 8 години
"Киргизстан се присъединява към Евразийския икономически съюз"В същото време на запад .....Представители на Аляска и Хаваите са поискали от ООН да обезпечи тяхното право на самоопределение. Те определят като "нахлуване в нарушение на двустранните договори и МЕЖДУНАРОДНОТО право" присъствието на щатска администрация там! Проблеми има и с други щати в югозапада вкл. Тексас. Що за наглост е тези хора да коментират Крим при целия ГЕНОЦИД който извършват в Украйна?
отговор Сигнализирай за неуместен коментар
Финанси виж още