IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Графика на деня: Бурите в САЩ спъват икономиката

Застрахователната индустрия в страната търпи все по-сериозни загуби

13:12 | 16.02.14 г. 3
Автор - снимка
Създател
Автор - снимка
Редактор
Графика на деня: Бурите в САЩ спъват икономиката

Снежните бури  в югоизточната и източната част на САЩ влошават още повече и без това слабия сезон на американската икономика, пише CNBC.

Авиокомпании и пътници вече са загубили милиарди долари заради отменени полети. Населените места вече са изразходили бюджета си за извънредни ситуации, като в това дори не се включват вредите, които снегът и ледът са причинили на домовете и автомобилите на жителите.

Всяка новина е актив, следете Investor.bg и в Google News Showcase.

Последна актуализация: 03:32 | 14.09.22 г.
Специални проекти виж още
Още от САЩ виж още

Коментари

2
rate up comment 13 rate down comment 3
сектор Кабул
преди 10 години
Много ни дреме за икономиката на една терористична държава...Колкото по-зле за Америка и Израел, толкова по-добре за независимите държави по света!ПС. Към ***- няма да толерираме цензура и откровени лъжи от страна на проамериканското ви сайтче! Имайте това като предупреждение!
отговор Сигнализирай за неуместен коментар
1
rate up comment 10 rate down comment 5
Dimat
преди 10 години
Е,каква стана тя,с "най-мощната икономика в Света",рожба на свободния предприемачески дух...на монополите?При социализма в подобни ситуации в България ревяхме,че социализма ни бил виновен и ако беше капитализъм...О-о!Хич не ни минаваше през кратуните,че при такива ситуации,руснаците излизана на разходка сред природата,нищо че и при тях беше социализъм.Сега ревем всеки ден за американците,как ще им се разруши икономиката.Ами,да им пратим помощ.Един "план Маршал".Да вземям да им пратим нашата фрегата "Пръцки".Може и други вПрегати- впрегатен *** на 2 крака,бол.Да им се отблагодарим.Те как изпращат помоши с фрегатите си.Даже включват в ескорта и Кериъри,с наредени спортни самолети на тях,със свръх точни прицели за пущане насочена помощ,с мощността на неутронна бомба(,хуманна ,засяга само хората,сградите са пощадени).Време е вече да се подпомогне по американски,закъсалата им икономика.Така е демократично и ценностно.
отговор Сигнализирай за неуместен коментар
Финанси виж още