IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Тръмп: Водим, но те се опитват да откраднат изборите!

Трябва да имаме търпение и да изчакаме, докато се преброи всеки глас, казва Джо Байдън

08:11 | 04.11.20 г.
Автор - снимка
Създател
Автор - снимка
Редактор
<p>
	<em>Снимка: Bloomberg L.P.</em></p>

Снимка: Bloomberg L.P.

Американският президент Доналд Тръмп написа в социалната мрежа за кратки съобщения Twitter, че републиканците водят по време на изборите. „Но те се опитват да откраднат изборите. Никога няма да позволим това да се случи”. Освен това Тръмп обяви, че ще даде изявление през нощта.

Социалната мрежа снабди туита с предупреждение, че може да не е истинен. "Съдържанието, споделено в този туит, или част от него, е оспорвано и може да подвежда по отношение на участието в избори или други граждански процедури. Научи повече", пише в етикет социалната мрежа. 

"Чувстваме се добре там, където сме", каза пък от своя страна претендентът Джо Байдън за настоящото състояние на президентските избори в САЩ.

 

"Уверени сме за Аризона и Минесота, още сме в играта в Джорджия, макар че не го очаквахме. Чувствам се много добре за Уисконсин и Мичиган. И, между другото, макар да отнеме време да се преброят гласовете, ще спечелим Пенсилвания".  "Не е моя работа, нито на Доналд Тръмп да обяви кой е спечелил. Това е решение на американския народ", каза още той.

 

“Трябва да имаме търпение”, призова в речта си кандидатът за президент Байдън. “Трябва да изчакаме, докато се преброи всеки глас, а резултатите ще бъдат известни едва рано сутринта. Ще спечелим това", завърши кратката си проява Байдън.

Всяка новина е актив, следете Investor.bg и в Google News Showcase.
Последна актуализация: 13:57 | 14.09.22 г.
Специални проекти виж още
Още от САЩ виж още

Коментари

Финанси виж още