IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

КФН потвърди проспекта за увеличението на капитала на ИХ България

С друго свое решение комисията спира временно търгово предложение към акционерите на Велграф Асет Мениджмънт

16:00 | 02.02.11 г.
Автор - снимка
Създател
КФН потвърди проспекта за увеличението на капитала на ИХ България

Комисията за финансов надзор (КФН) е потвърдила проспект за първично публично предлагане на емисия акции, които ще бъдат издадени в резултат на увеличението на капитала на Индустриален холдинг България АД.

Комисията издава временна забрана за търгово предложение от Блясък ЕООД за закупуване чрез инвестиционен посредник Централна кооперативна банка АД на акции на Велграф Асет Мениджмънт АД от останалите акционери на дружеството.

КФН е издала одобрение на Флоримонт Пропъртис АДСИЦ за избора на Биад-С ООД като ново обслужващо дружество, което ще осъществява извършването на всички фактически действия по техническо обслужване и поддръжка на недвижимите имоти на АДСИЦ-а.

Регулаторът е издал и одобрение на Ай Енд Джи Иншурънс Брокерс ООД да извършва дейност като застрахователен брокер при условията на свобода на предоставяне на услуги на територията на ЕС.

Свързани компании:

Велграф Асет Мениджмънт АД(VAM)

Емирейтс Пропъртис АДСИЦ(EMPR)

Индустриален Холдинг България АД(IHB)

Последна актуализация: 08:33 | 26.08.22 г.
Специални проекти виж още
Още от Новини и анализи виж още

Коментари

Финанси виж още