IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Износът през януари и инфлацията през февруари на фокус през седмицата

Ще бъде обявен и платежният баланс през януари, включително преките инвестиции, а в събота ще се отработва почивката на 4 март

07:37 | 14.03.11 г.
Износът през януари и инфлацията през февруари на фокус през седмицата

В понеделник (14 март 2011 г.) НСИ ще обяви данни за износа, вноса и търговския дефицит през януари 2011 г. В този ден статистическият институт ще обяви и предварителни данни за инфлацията през февруари 2011 г., както и окончателни за януари 2011 г.

В понеделник от 13:15 до 13:45 ч. ще се проведат и аукциони за продажба на неизползваните права в увеличенията на Инвестор.БГ АД и Асенова крепост АД, като ще бъдат предложени съответно 113 257 права и 203 167 права.

За понеделник са насрочени и общи събрания на акционерите в Костенец - ХХИ АД, Агро финанс АДСИЦ и Интерскай АД.

Във вторник (15 март) БНБ ще обяви платежния баланс за януари 2011 г., който включва внос, износ, преки инвестиции, трансфери и т. н.

Във вторник НСИ ще обяви данни за товарния автомобилен транспорт за 2010 г., а за този ден са насрочени и общи събрания на акционерите в АКБ Корпорация ХАД, ЗСК-Лозово АД и Корпорация за технологии и иновации Съединение АД.

В сряда (16 март) БНБ ще обяви данни за застрахователите, презастрахователите и здравноосигурителните дружества през четвъртото тримесечие на 2010 г.

НСИ ще оповести наблюденията си над работната сила за 2010 г.

Сряда е последен ден за покупка на акции от Еврохолд България АД с право на участие в увеличението на капитала. За този ден е насрочено и общо събрание на акционерите в Уеб Медия груп.

За четвъртък (17 март) няма обявени събития от икономическия календар.

В петък (18 март) НСИ ще информира за пътуванията на българи в чужбина и на чужденци у нас през 2010 г., както и за индекс на разходите за труд през четвъртото тримесечие на 2010 г.

За петък са насрочени общи събрания на Сити Пропъртис АДСИЦ, както и на Слънчев ден АД.

В предпоследния работен ден на седмицата ще се проведе аукцион за неизползваните права в увеличението на капитала на Индустриален холдинг България, като колко точно ще са те, ще стане ясно през седмицата.

Събота (19 март) е работен ден, тъй като се отработва почивката на 4 март 2011 г. Търговия на БФБ-София няма да има, защото платформата Xetra, която се намира в Германия, и която ползва БФБ-София, не работи в събота.

Всяка новина е актив, следете Investor.bg и в Google News Showcase.
Последна актуализация: 10:21 | 11.09.22 г.
Специални проекти виж още

Коментари

Финанси виж още