IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Дружество на Билборд ще оперира рекламните площи и във втория лъч на метрото

Това е Инстор Медия ЕООД, след като Моушън артс ООД оперира площите в първата линия на метрото в София

15:21 | 15.08.12 г.
Автор - снимка
Редактор
Дружество на Билборд ще оперира рекламните площи и във втория лъч на метрото

Дъщерно дружество на Билборд ще оперира рекламните площи и във втория лъч на метрото в София, след като е спечелило конкурс за избор на рекламна агенция, съобщи Билборд АД чрез Бюлетин Investor.bg.

Дъщерното дружество е Инстор Медия ЕООД, след като Моушън артс ООД оперира площите в първата линия на метрото в София. Общата площ за реклама във втората линия на метрото е 1 100 кв. м.

Инстор Медия ЕООД е с предмет на дейност вътрешна и външна търговия, производство и търговия с рекламни материали и съоръжения, рекламни услуги, дизайн, и други дейности и услуги, незабранени от закона, като Билборд АД е едноличен собственик на капитала на дружеството.

Вторият лъч на столичното метро от кв. Надежда до кв. Лозенец, ще бъде пуснат в експлоатация на 31 август 2012 г.

Билборд АД кандидатства за получаване на заем от Европейската банка за възстановяване и развитие (ЕБВР) в размер на приблизително 5,5 млн. евро за период не по-кратък от 8 години, съобщи дружеството през юни.

Консолидираният отчет на компанията показа печалба от 216 хил. лв. за полугодието на 2012 г. при спад на годишна база с 63%. Продажбите се увеличиха с 3,86% на годишна база до 13,4 млн. лв.

Свързани компании:

Билборд АД(BBRD)

Всяка новина е актив, следете Investor.bg и в Google News Showcase.
Последна актуализация: 00:07 | 06.09.22 г.
Специални проекти виж още

Коментари

Финанси виж още