IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Лошите и преструктурирани кредити на фокус през седмицата

НСИ ще информира за пазарните цени на жилищата през второто тримесечие на годината

08:45 | 22.07.13 г.
Автор - снимка
Редактор
Лошите и преструктурирани кредити на фокус през седмицата

Наближава крайният срок за публикуване на отчетите на публичните дружества за първото полугодие на 2013 г. (30 юли) и затова може да очакваме обявяване на няколко от тях през предстоящата седмица.

В понеделник (22 юли) БНБ ще проведе аукцион за десетгодишни ДЦК, деноминирани в лева с обща номинална стойност 50 млн. лв.

От началото на годината са проведени 4 аукциона за такива книжа, всеки за по 50 млн. лв., като постигнатите годишни доходности са съответно 3,43% на 1 юли 2013 г., 3,26% на 4 февруари, 3,63% на 11 март и 3,43% на 27 май.

За понеделник са насрочени общи събрания на акционерите в София хотел Балкан АД, Холдинг кооп-Юг АД и Велграф Асет Мениджмънт АД.

Във вторник (23 юли) НСИ ще обяви пазарните цени на жилищата през второто тримесечие на 2013 г. В този ден БНБ ще представи паричната статистика за юни 2013 г., която включва лошите и преструктурирани кредити, както и данни за брутния външен дълг. Насрочено е и общо събрание на акционерите в Пълдин Холдинг АД.

За сряда (24 юли) няма насрочени събития от корпоративния или макроикономическия календар.

В четвъртък (25 юли) БНБ ще представи лихвената статистика за юни 2013 г., а за тази дата са насрочени и събранията на Заводски строежи Девня, Алфа финанс холдинг, Сердика Пропъртис, Марицатекс, Пазарджик БТМ, Парк АДСИЦ и Химснаб България.

В петък (26 юли) НСИ ще информира за пътуванията на българи в чужбина и посещенията на чужденци в България през юни 2013 г. За този ден са насрочени общи събрания на акционерите в Люк АДСИЦ и Кепитъл Мениджмънт АДСИЦ.
 

Всяка новина е актив, следете Investor.bg и в Google News Showcase.
Последна актуализация: 07:35 | 14.09.22 г.
Специални проекти виж още

Коментари

Финанси виж още