IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Трейс Груп Холд сключи нов договор за 9,5 млн. лв.

Дружеството ще реконструира ул. „Монтевидео” в „Овча купел”

10:58 | 10.12.15 г.
Трейс Груп Холд сключи нов договор за 9,5 млн. лв.

Трейс Груп Холд подписа нов договор на стойност 9 522 058,17 лв., съобщава компанията чрез БФБ-София. Договорът е за реконструкция на ул. „Монтевидео” в квартал „Овча купел” в столицата. За да изпълни задължението си по контракта, дружеството ще разполага с 5 месеца.

Пътният холдинг ще извърши цялостна реконструкция в участъка от бул. „Никола Петков” до ул. „763”, като това включва извършването на пътни работи и конструкции, отводняване, водоснабдяване, поставяне на улично осветление. В този участък холдингът ще извърши и газификация и озеленяване, ще постави и светофари на някои от кръстовищата.

Участъкът от ул. 763 до кръстовището с бул. “Президент Линкълн” пък ще бъде преасфалтиран, ще бъдат изградени нови тротоари, а уличното осветление ще бъде ремонтирано.

По този договор Трейс груп Холд ще извърши и подмяна на настилката на ул. „Боряна” в участъка от ул. „Монтевидео” до ул. “Любляна“, като съществуващият паваж ще бъде премахнат.

Припомняме, че в края на миналия месец пътният холдинг сключи договор за изпълнение на пътен надлез на ул. „Филиповско шосе“ над Софийски околовръстен път на стойност от над 4 млн. лв.

Свързани компании:

Трейс Груп Холд АД(T57)

Всяка новина е актив, следете Investor.bg и в Google News Showcase.
Последна актуализация: 04:22 | 07.09.22 г.
Специални проекти виж още

Коментари

Финанси виж още