IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

"Алтерко" организира среща с инвеститорите година след IPO-то

Тя ще бъде в централата на ИП "Карол" на ул. "Златовръх" в София

09:42 | 29.11.17 г.
"Алтерко" организира среща с инвеститорите година след IPO-то

"Алтерко" АД организира среща с инвеститорите година след първичното си публично предлагане (IPO), която ще се проведе на 30 ноември 2017 г. от 17 ч. в централата на ИП "Карол" на ул. "Златовръх" 1 в гр. София.

Надсловът на срещата е „Какво обещахме? Какво постигнахме? Какво планираме? 1 година Алтерко АД на Българска фондова борса – Равносметката“. Желаещите да присъстват могат да заявят желанието си на имейл investors@allterco.com.

Най-общо казано, вложителите в акции на "Алтерко" в края на 2016 г. може да са доволни, защото цената беше 1,45 лв. за брой, а последната цена е 2,15 лв. или повишение с 48%. Най-добрата оферта "купува" в края на сесията вчера (28 ноември) беше 2 лв. на акция.

"Алтерко" отчете 22% спад на брутната печалба на годишна база до 1,408 млн. лв. за деветмесечието на 2017 г. През отчетния период дружеството отчита на консолидирана база нетни приходи от продажби в размер на 29,6 млн. лв., което представлява увеличение от 25,75% спрямо година по-рано.

В последните седмици и месеци стана модерно публичните дружества да организират срещи. Такава има насрочена за 5 декември от "Индустриален холдинг България" АД, а преди това на ПИБ, "Софарма", "Монбат", "Адванс Терафонд" и "Синергон холдинг".

Освен това на 1 декември цяла плеяда от публични дружества ще имат представители на Investor Day, част от Investor Finance Forum. Това са Българска фондова борса – София АД, "Алтерко" АД, "Фонд за недвижими имоти България" АДСИЦ, "Стара планина холд" АД, "Софарма Трейдинг" АД, "Сирма груп холд" АД и "Спиди" АД.

Материалът е с аналитичен характер и не е препоръка за покупко-продажба на ценни книжа. Авторът притежава 1 акция в капитала на дружеството.

Свързани компании:

Шелли груп АД(SLYG)

Всяка новина е актив, следете Investor.bg и в Google News Showcase.
Последна актуализация: 13:20 | 09.09.22 г.
Специални проекти виж още

Коментари

Финанси виж още