IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Шоуто на Victoria's Secret струва 12 млн. долара

Най-скъпият сутиен е на стойност 2,5 млн. долара и ще се носи от Миранда Кер

16:38 | 09.11.11 г.
Автор - снимка
Създател
<p>
	Най-скъпият сутиен струва 2,5 млн. долара. <em>Снимка: Ройтерс</em></p>

Най-скъпият сутиен струва 2,5 млн. долара. Снимка: Ройтерс

За 12 млн. долара човек може да стане собственик на луксозен имот навсякъде по света, но може да си организира едно-единствено шоу. Точно толкова ще струва организацията на зрелищното представление на Victoria's Secret, което ще бъде на 29-и ноември, пише Zeitgeistmagazin. 

Изданието се позовава на списък с част от разходите, в който са изброени и други интересни цифри. От него става ясно, че най-скъпият сутиен на стойност 2,5 млн. долара ще се носи от Миранда Кер. Той се състои от 142 карата диаманти, перли и други скъпоценни камъни.

38 модела ще сменят 69 облекла, а 31 чифта крила ще бъдат заменени по време на шоуто.

Също така стана ясно, че преди 11 години шоуто е струвало едва 120 000 долара.

По време на представлението тази година ще бъдат използвани 2 млн. елемента Swarovski, а на сцената ще се появят 15 нови „ангели“. За 15-те години на шоуто в него участие са взели едва 115 модели.

На подиума ще се разиграят 6 сюжета - Ballet, Super Angels, Passion Play, Angels Aquatic, I Put a Spell on You и Club Pink, а за музиката ще се погрижат четирима световноизвестни изпълнители - Кани Уест, Си Ло Грийн, Maroon 5 и Ники Минаж.

Всяка новина е актив, следете Investor.bg и в Google News Showcase.
Последна актуализация: 08:23 | 05.09.22 г.
Специални проекти виж още

Коментари

Финанси виж още