IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Недостатък ли е липсата на мобилно приложение при букмейкърите

Има и други начини да направим залог, дори когато не се намираме пред компютъра си у дома

12:50 | 13.04.22 г.
Автор - снимка
Създател
Автор - снимка
Редактор
<p>
	<em>Снимка: efirbet.com</em></p>

Снимка: efirbet.com

В наши дни, повечето хора прекарват изключително голяма част от ежедневието си на телефон. Вече работим, учим и се развличаме през малките екрани и сякаш те са станали предмети от първа необходимост в ежедневието ни. След като модернизацията на технологиите по някакъв начин засегна и компаниите в хазартната сфера, бързо възникна въпросът за създаване на мобилни приложения. Ако потърсим обаче palms bet mobile, с изненада ще установим, че такова приложение не може да бъде открито. Да, точно така. Един от най-големите букмейкъри у нас, не  предлага мобилно приложение, през което да оперират неговите потребители. Недостатък ли е това и защо някои компании нямат мобилни апликации, предстои да разгледаме в следващите редове.

Със или без мобилна апликация?

Доста бетинг сайтове предлагат и мобилно приложение, особено новите играчи на хазартната сфера. Това е естествена последица предвид, че се наблюдава ръст на посещенията на този вид сайтове през мобилните телефони. След като, повечето хора предпочитат да вършат редица ежедневни действия през телефоните си, няма как да не пожелаят да го правят и със своите онлайн спортни залози, както и при казино игрите. Да, но някои букмейкъри не предлагат тази възможност. Сред тях е един от най-популярните – Palms Bet, който все още твърдо отказва да направи тази стъпка в развитието си. 

Всъщност мобилното приложение дава една свобода на забавление, защото позволява да се насладим на любимите си занимания, когато и където и да се намираме. Освен това, ни позволява непрестанно да следим най-новите актуализации, обновления и как тече процесът на вече направените от нас залози. При наличие на такава апликация можем винаги, когато се сетим да влезем и да направим залог. Това ли е единственият начин обаче?

Минус ли е липсата на такова приложение?

Тук като отговор специалистите казват - не. Сега предстои да разясним защо. Защото, на първо място има и други начини да направим залог, дори когато не се намираме пред компютъра си у дома. Повечето сайтове предлагат мобилна версия, която е достъпна за всички посетители през техните телефони. Тя улеснява ориентацията и по-бързата работа в сайта. Така дори по-незапознатите с платформата, лесно могат да намерят каквото търсят. 

На следващо място, липсата на приложение ще ви спести място. Няма да има нужда да запълвате телефона си с още едно приложение, което заема памет, а и не бива да пропускаме, че дърпа и повече от заряда на батерията ви. Това са едни немаловажни фактори, които правят липсата на мобилна апликация не толкова значима, колкото звучи първоначално. Следва обаче да отбележим, че когато зареждаме сайтове през браузъра на мобилния си телефон, неизменно дърпаме повече мобилни данни, тъй като отнема повече време зареждането на пълната версия на платформата, отколкото при наличието на специално приложение. Това можем да отбележим като точка в полето на специализираните мобилни апликации.

Като заключение ще отбележим, че категорично мнение за или против мобилните приложения към бетинг сайтовете няма. Наличието на такова води със себе си известни плюсове, които могат да улеснят потребителите, но липсата му не утежнява употребата на сайта. Благодарение на наличните мобилни версии на повечето сайтове от този тип всеки може през браузъра на телефона си да постигне желаното и да направи своя залог и извън дома. Всичко е въпрос на лично предпочитание и предоставени възможности от самата компания, но липсата на апликация не прави платформата по-слабо развита в никакъв случай.

Всяка новина е актив, следете Investor.bg и в Google News Showcase.
Последна актуализация: 18:40 | 13.09.22 г.
Специални проекти виж още

Коментари

Финанси виж още