IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Casio създаде смартфон за командоси

Телефонът е устойчив на удари, прах, вода, горещина, студ и вибрации

17:14 | 27.04.11 г. 1
Автор - снимка
Създател
<p>
	<i>Снимка:</i> Verizon</p>

Снимка: Verizon

Ако някой е забравил, че Casio произвежда не само часовници и калкулатори, но и друга потребителска електроника, сега е моментът да си припомни това. Компанията обяви премиерата на своя „здрав” смартфон G’zOne Commando.

Телефонът се отличава както с изключителна издръжливост, така и с добър хардуер. Новото устройство предлага 3.6-инчов дисплей в резолюция 480 на 800 пискела с 1 мм защитно стъкло против удари и надрасквания.

Смартфонът е издръжлив на сериозни натоварвания - издържане на един метър под вода за 30 минути, издръжливост на 26 поредни падания от 1.22 метра, както и изпускания от 1.5 метра, издържане на 6 часа в много прашна среда, на сериозни вибрации за един час или за 96 часа при температури от -25 и +85 градуса.

Освен това производителят гарантира, че на телефона няма да му стане нищо, ако го държите едно денонощие при 95% влажност на въздуха.

Лошата новина е, че първоначално G’zOne Commando ще е достъпен само за клиенти на оператора Verizon. Смартфонът ще бъде пуснат в продажба утре, а цената му ще е 200 долара при подписване на договор.

Всяка новина е актив, следете Investor.bg и в Google News Showcase.
Последна актуализация: 15:04 | 13.09.22 г.
Специални проекти виж още

Коментари

1
rate up comment 1 rate down comment 0
Lo_Ridah
преди 13 години
Някой да го внесе разкодиран за БГ мрежата, МОЛЯ МОЛЯ МОЛЯ !! :)))
отговор Сигнализирай за неуместен коментар
Финанси виж още