IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Porsche почете Червения площад

Специалната версия на Carrera 4S е предназначена за Русия

12:39 | 04.07.13 г.
Автор - снимка
Създател
Автор - снимка
Редактор
<p>
	Снимка: Porsche</p>

Снимка: Porsche

Руското подразделение на германската автомобилна компания Porsche пусна специална версия на 911 в чест на 50-годишнината на модела и на 120-годишнината на ГУМ (Държавен универсален магазин), който се намира на Червения площад в Москва.

Модификацията се казва GUM Red Square Edition и е изградена на базата на купето със задвижване към четирите колела Carrera 4S. Тя се отличава от стандартната версия по цвета си, а също така и по специалните прагове, върху които стои надпис GUM Red Square. За салона е използвана бежова кожа, както и елементи от дърво.

Освен това специалната версия на 911 е оборудвана с допълнителен пакет Sport Chrono, нови спортни тръби на изпускателната система, както и специални 20-инчови джанти Carrera Classic.

Спортната машина се задвижва от 3.8-литров, 6-цилиндров боксер с мощност 400 к.с., който може да работи съвместно както със 7-степенна механична скоростна кутия, така и с роботизирана трансмисия с двойно сцепление и същия брой предавки.

От 0 до 100 км/ч купето ускорява за 4.3 секунди, а максималната му скорост е 297 км/ч. Засега не се съобщава цената на машината, но се очаква тя да надхвърли $170 000. На толкова се оценява стандартното Porsche 911 Carrera 4S в Русия.

Още новини с автомобилна тематика четете в Automedia.bg

Всяка новина е актив, следете Investor.bg и в Google News Showcase.
Последна актуализация: 12:37 | 14.09.22 г.
Специални проекти виж още

Коментари

Финанси виж още