IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Най-влиятелните бизнес лидери за 2013 г.

Или кои са най-успешните лица на бизнеса, на които трябва да обърнем внимание

13:39 | 01.12.13 г. 2
Автор - снимка
Създател
Автор - снимка
Редактор
Най-влиятелните бизнес лидери за 2013 г.

Както личи от заглавието, тук става дума за мъжете и жените, които разчитат на своята дързост и решителност, за да създадат нови компании, да спасят старите, които са на ръба или да потърсят нови пътища за развитие на бизнеса.

Ролята на бизнес лидерите е не само да помогнат на компаниите си да спечелят възможно най-много, но и да ангажират служителите в цялостния процес на работа. Това са хората, които търсят най-добрите решения за компанията и често отговарят за онези било то и малки иновации, които се оказват истинският ключ към успеха.

Това се случва, когато бизнес лидерът отива на работа с по-висша цел от това просто да изкара заплатата си за месеца. Именно там се крие разликата между обикновения мениджър и този, който кара служителите да бъдат ангажирани и ентусиазирани относно новите бизнес проекти на компанията, сочи проучване, наречено “Advantage The Human Equity”.

За да отбележи креативността на тези хора и смелите им стъпки в иновациите, Business Insider състави специална класация на бизнес лидерите, които през тази година са били особено значими в света на технологиите, търговията на дребно, забавленията, медиите и финансите.

Време е да направим равносметка за най-добрите бизнес лидери, отличили се през тази година, както и да видим кой с какво си е заслужил това признание! 

Всяка новина е актив, следете Investor.bg и в Google News Showcase.
Последна актуализация: 13:38 | 09.09.22 г.
Специални проекти виж още
Още от Галерия виж още

Коментари

2
rate up comment 2 rate down comment 0
orchis
преди 10 години
Прави впечатление наличието на много жени, както и отсъствието на азиятци
отговор Сигнализирай за неуместен коментар
1
rate up comment 2 rate down comment 1
benevolent2025
преди 10 години
как Административните разходи наратват 3 пъти за 10 години (втората графика http://***.capital.bg/biznes/finansi/2013/11/27/2191912_budeshteto_prez_ochite_na_bankerite/ ), не трябва ли банките да стават по-ефективни в криза? Вижда се ясно къде се крият приходите от картелните лихви - това са около 1 млрд на година измислени разходи. Излезте всички на протест пред БНБ на банкерския празник. Картелът от банки намали 2 пъти лихвите при сериозните протести, за да ги потуши. Намерете групите в ФБ за да се организирате!
отговор Сигнализирай за неуместен коментар
Финанси виж още