IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Даниела Петкова и Огнян Донев сред лекторите на Клуб Investor.bg

Почетен лектор на събитието е Иван Такев - изпълнителен директор на БФБ-София

15:13 | 16.09.10 г.
Даниела Петкова и Огнян Донев сред лекторите на Клуб Investor.bg

Даниела Петкова, главен изпълнителен директор на ПОК Доверие, и Огнян Донев, председател на Съвета на директорите и изпълнителен директор на Софарма АД, са сред лекторите, които потвърдиха участието си в първото събитие от възобновените традиционни срещи на Клуб Investor.bg.

Темата на новото издание на клуба е „Задава ли се краят на лятната летаргия на БФБ? Какво да очакваме от новото ръководство на БФБ след отпускарския сезон, мнения и прогнози за развитието на капиталовия пазар?”.

Почетен лектор на събитието е Иван Такев - изпълнителен директор на БФБ-София, а сред другите лектори са Прокопи Прокопиев, директор Корпоративна политика в Енемона АД и Светлана Коева, Директор управление “Инвестиционно банкиране”, Емпорики Банк България ЕАД, част от Credit Agricole Group.

Събитието ще се състои на 28 септември, от 18:30 ч. в зала Мусала на хотел Хилтън, София. Регистрацията на гостите и членовете на клуба ще се състои от 17:30 до 18:30 ч.

Желаещите да присъстват на събитието могат да заявят участието си тук.

 
Investor.bg дава възможност и за отправяне на предварителни въпроси към участниците чрез специално отворена за целта тема във форума
 

Клуб Investor.bg се осъществява благодарение на:

Генерален спонсор: Emporiki bank Credit Agricole Group
С подкрепата на: Johnnie Walker, Eucerin, Bulvaria, Euroins и със специалното участие на Енемона

 

Всяка новина е актив, следете Investor.bg и в Google News Showcase.
Последна актуализация: 05:26 | 12.09.22 г.
Специални проекти виж още

Коментари

Финанси виж още