IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Агрион открива верига офиси в цялата страна

Компанията ще съветва българите как да печелят от нивите си

16:42 | 13.10.14 г. 3
Автор - снимка
Създател
Автор - снимка
Редактор
<p>
	Откриването на офисите. <em>Снимка: компанията</em></p>

Откриването на офисите. Снимка: компанията

Българската компания за управление на земеделски активи „Агрион“ откри първите си офиси в София и Пловдив. Тя се занимава с покупката и наемането на земя, замени, като дава и безплатни търговски консултации и съвети за решаването на правни казуси.

Експертите ще предоставят актуална пазарна информация и ще обясняват как се формират цените, така че хората да взимат ефективни решения за управлението на земеделските си активи, посочиха от дружеството. Освен това в офисите хората ще могат да получат съдействие към кого да се обърнат, за да разберат дали земите им се обработват, от кого, какви са необходимите документи за сключване на сделка и т.н., обясниха от дружеството.

„Устойчивото развитие на пазара на българска земя e изключително важно за нас. Вярваме, че българските компании най-добре знаят как да стопанисват българската земя. Надяваме се „Агрион“ да бъде приемана като експертното лице на модерното българско земеделие”, коментираха от дружеството.

„Наша основна задача е да се помагаме за активното стопанисване на земята, така че тя от една страна да носи справедлив доход за собствениците и за тези, които я обработват, а от друга - да генерира добавена стойност за целия сектор. Искаме да сме полезни, като даваме адекватни решения как да се управляват земеделските активи и стимулираме развитието на земеделския бизнес“, посочиха от компанията.

С отварянето на верига от 21 офиса в цялата страна компанията възнамерява да бъде близо до собствениците в процеса на предоставяне на качествени консултации и да им помага за взимането на ефективни решения, свързани с управлението на техните земеделски земи.

На практика това е първата фирма за управление на земеделски активи, която влиза на пазара с изцяло изградена професионална търговска структура с офиси в ключови градове в цялата страна. 

„Ще се стремим да предоставяме коректна и пълна информация, на базата на която хората да правят адекватен избор как да използват земите си, така че да се обработват и да генерират добавена стойност”, обясниха още от дружеството.  

Всяка новина е актив, следете Investor.bg и в Google News Showcase.
Последна актуализация: 22:43 | 12.09.22 г.
Специални проекти виж още
Още от Специални предложения виж още

Коментари

3
rate up comment 0 rate down comment 0
Alex27
преди 9 години
Имам наследствени земи - дали ще мога да ги продам изгодно
отговор Сигнализирай за неуместен коментар
2
rate up comment 2 rate down comment 0
Роза
преди 9 години
това им е сайта: agrion.bg, пише им всичките офиси къде са им
отговор Сигнализирай за неуместен коментар
1
rate up comment 0 rate down comment 3
KalinaR
преди 9 години
super, interesuvam se ot temata, molq da pusnete link ili telefon na firmata
отговор Сигнализирай за неуместен коментар
Финанси виж още