IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Изпити за брокер и консултант 27 и 28 май

КФН

15:11 | 27.05.06 г.
Изпити за брокер и консултант 27 и 28 май

Поредните изпити за придобиване на право за извършване на дейност като брокер или инвестиционен консултант ще се проведат на 27 и 28 май, съобщиха от Комисията за финансов надзор (КФН).

Заявления за допускане до изпитите се подават от 1 март до 31 март 2006 г. в деловодството на КФН. В едномесечен срок КФН ще се произнесе по заявленията и ще уведоми писмено заявителите за взетото решение.

Списъкът на допуснатите до изпитите кандидати ще бъде публично оповестен. Допуснатите до изпит кандидати трябва да заявят участието си в деловодството на КФН поне една седмица преди изпита, като представят документ за внесена по сметка на КФН такса.

Редът за провеждане на изпита за придобиване на право за извършване на дейност като брокер или инвестиционен консултант през 2006 г. ще бъде публикуван на интернет страницата на КФН в раздел „Документи”, „Указания и изисквания”.

Всяка новина е актив, следете Investor.bg и в Google News Showcase.
Последна актуализация: 18:13 | 12.09.22 г.
Специални проекти виж още

Коментари

Финанси виж още