IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Mercedes анонсира C-Class Edition 1

Специалният модел ще се предлага в продължение на една година

16:19 | 25.03.14 г.
Автор - снимка
Създател
Автор - снимка
Редактор
<p>
	Снимка: Mercedes</p>

Снимка: Mercedes

Както всички нови модели на Mercedes, C-Class ще дебютира на пазара във версия Edition 1. Специалната модификация се предлага при старта на продажбите на модела и е налична в продължение на една година.

Новото поколение C-Class Edition 1 може да бъде разпознато най-лесно по табелките с логото на серията, разположени на предните калници. Екстериорът на модела е изпълнен в стила Avantgarde, като се предлагат два вида джанти - стандартните 19-инчови или опционални, отново с размер 19 инча. Наличните цветове за каросерията са 8.

Интериорът разполага с обшита в кожа Nappa централна конзола, черен платнен таван и велурени стелки. Налични са също така осветените прагове с логото на Mercedes-Benz, както и AMG волан с три спици, който е покрит с кожена тапицерия Nappa. Същата кожа е използвана и за седалките, които разполагат с подгряване и вентилация.

Mercedes-Benz C-Class Edition 1 ще се предлага с всички налични за останалите версии на модела двигатели. Подробностите, включително цените, ще бъдат обявени на 17 април по време на автомобилното изложение в Ню Йорк. За тогава е насочен и стартът на продажбите.

Още снимки вижте в Automedia.bg

Всяка новина е актив, следете Investor.bg и в Google News Showcase.
Последна актуализация: 07:00 | 12.09.22 г.
Специални проекти виж още
Още от Новини виж още

Коментари

Финанси виж още