IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Great Wall готви 3 премиери за 2015 г.

Това са два кросовъра и едно спортно крос-купе

14:02 | 23.12.14 г. 1
Автор - снимка
Създател
Автор - снимка
Редактор
<p>
	<em>Haval Coupe Concept. Снимка: Great Wall</em></p>

Haval Coupe Concept. Снимка: Great Wall

Китайската компания Great Wall, чиито автомобили се произвеждат от „Литекс Моторс“ в завода край Ловеч, ще пусне поне 3 нови модела през следващата година. Това съобщи изданието Wroom, според което машините на първо време ще се предлагат само на пазара в Китай, но на по-късен етап могат да се появят и в Европа.

Сред новостите, подготвяни от най-големия производител на кросовъри в Китай, са средноразмерният Haval H7, спортното крос-купе в стила на Haval Coupe Concept, както и фейслифт версията на познатия Haval H5.

Засега е известно единствено, че последният от трите нови модела, освен преработена външност ще получи и нови двигатели. В момента на различните пазари кросовърът е достъпен с два 2.0-литрови бензинови мотора, развиващи 115 и 177 к.с., както и с два дизела – 2.0 и 2.5 литра.

Освен с нови мотори Haval H5 ще получи и допълнителни опции в оборудването. В Great Wall са амбицирани машината да се наложи не само на вътрешния пазар, но и да пробие на нови територии. Една от тях е САЩ.

Още за моделите на Great Wall вижте в Automedia.bg

      
Всяка новина е актив, следете Investor.bg и в Google News Showcase.
Последна актуализация: 08:41 | 14.09.22 г.
Специални проекти виж още
Още от Новини виж още

Коментари

1
rate up comment 5 rate down comment 1
tonibg
преди 9 години
Те и "Tata Motors"ще имат премиери :) Весели празници на всички !
отговор Сигнализирай за неуместен коментар
Финанси виж още