IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Maserati готви пълна гама хибриди

Първият вероятно ще бъде всъдеходът Levante

18:06 | 29.01.16 г.
Автор - снимка
Създател
<p>
	Снимка: Maserati</p>

Снимка: Maserati

Maserati ще предложи хибридно задвижване за всички свои бъдещи модели, пише Autocar. Изключение ще бъде единствено спорният Alfieri.

Очаква се, че първият хибриден автомобил ще е всъдеходът Levante, който трябва да се появи на пазара през 2017 г. Моделът ще бъде последван от хибридни версии на Quattroporte, Ghibli, GranTurismo и GranCabrio, като те официално ще бъдат представени най-рано през 2020 г.

"Ние трябва да постигнем успех с нашите хибриди - просто е. В страните, където изискванията за емисиите са строги, очакваме добри резултати. Разбира се, всичко опира до желанието на клиентите. Ще се стремим да електрифицираме напълно нашите автомобили, но само ако това може да бъде постигнато без загуба на удоволствието от шофирането", споделя главният мениджър на фирмата Джулио Пасторе.

Друга цел на Maserati е достигнато на 75 000 продажби годишно до 2018 г., като този рекорд се очаква да бъде поставен благодарение на Levante, тъй като моделът е разположен в разрастващия се сегмент на кросовърите.

Още новини за автомобили четете в Automedia.bg

Всяка новина е актив, следете Investor.bg и в Google News Showcase.
Последна актуализация: 01:30 | 14.09.22 г.
Специални проекти виж още
Още от Новини виж още

Коментари

Финанси виж още