IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Opel разкри новия Vivaro

Моделът излиза на пазара през лятото

11:01 | 19.03.14 г.
Автор - снимка
Създател
Автор - снимка
Редактор
<p>
	<em>Снимка: Оpel </em></p>

Снимка: Оpel

Минути след като Renault показа новия Trafic, германската компания Opel направи същото със своя Vivaro. Моделите на двете компании делят една и съща платформа и ще се появяват на пазара по едно и също време - в началото на лятото.

Дизайнът на Оpel Vivaro също демонстрира динамична предна част, разчитаща на добре изразени решетка и фарове, но като цяло формите са малко по-сурови, изпълнени в типично немски стил. И тук интериорът остава загадка, но вече бе съобщено, че моделите ще имат по-сериозен фокус върху нуждите на бизнес клиентите, което предполага по-добре оборудван и комфортен салон.

Моделът ще може да се поръчва в три различни нива на оборудване. Ще се предлагат също така две разновидности на дължината и две на височината.

Двигателите на новото Vivaro са с намален обем, като сред тях попада новия 1.6 CDTI агрегат, изразходващ средно по само 6 л/100 км.

Въпреки че Trafic и Vivaro делят една и съща платформа, производството им ще се осъществява на различни места. Моделът на Opel ще се произвежда в Лутън, Великобритания. Продажбите започват в началото на лятото.

Още снимки вижте в Automedia.bg

Всяка новина е актив, следете Investor.bg и в Google News Showcase.
Последна актуализация: 09:47 | 13.09.22 г.
Специални проекти виж още

Коментари

Финанси виж още