IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Instagram разшири функциите на уебсайта си

Социалната мрежа не спира с нововъведенията

16:56 | 21.07.15 г.
Автор - снимка
Създател
Автор - снимка
Редактор
<p>
	<em>Снимка: www.pixabay.com</em></p>

Снимка: www.pixabay.com

Сайтът на Instagram най-сетне настига по функции мобилното приложение на услугата, пише CNet.

Социалната мрежа за споделяне на снимки обяви, че обновява уебсайта си с цялостна функция за търсене. Преди потребителите на Instagram, които влизаха в платформата не през мобилни устройства, можеха единствено да разглеждат снимки и да виждат кой ги е харесал. Сега те имат възможност да търсят и избират хаштагове, локации и потребителски акаунти – точно както и през мобилното приложение.

Новината беше потвърдена от говорителя на компанията.

Instagram, която беше купена от Facebook за 1 млрд. долара през 2012 г., е една от най-популярните социални мрежи в света. В момента тя има над 300 млн. активни потребители месечно. Приложението позволява на потребителите да обработват снимки и да ги споделят с приятели, като могат да използват филтри.

За да запази растежа на потребителите си, през последните месеци Instagram не спира да прави нововъведения. През юни социалната мрежа включи функцията „Explore”, която позволява на потребителите да откриват новини и събития в реално време. По-рано този месец Instagram позволи на потребители да споделят снимки с висока резолюция.

Минаха три години откакто Instagram пусна платформата си за първи път в уеб пространството, но сайтът Instagram.com винаги е бил доста по-беден откъм функции.  

Всяка новина е актив, следете Investor.bg и в Google News Showcase.
Последна актуализация: 16:01 | 12.09.22 г.
Специални проекти виж още
Още от Социални мрежи виж още

Коментари

Финанси виж още