IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

TV7 е пред спиране? *

В кабинета на изпълнителния директор на телевизията се намира съдия-изпълнител със списък на техника, която трябва да бъде иззета

13:48 | 29.04.15 г. 5
Автор - снимка
Създател
Автор - снимка
Редактор
TV7 е пред спиране? *

Всеки момент се очаква да бъдат спрени сървърите на TV7, с което се очаква и да бъде спряно ефирното излъчване на медията.

По думите на служебните лица там в момента се извършват "съдебни действия".

Частният съдебен изпълнител Кристина Димитрова, група хамали и много полицаи са пред студиото на медията. Те имат заповед да спрат телевизията и да изнесат имуществото й.

Полицаите са нахлули без никакво предупреждение в сградата, а десетина човека с анцузи са влезли в сервизните помещения, за да опишат техниката.

Към момента няма информация от прокуратурата и полицията за акцията в TV7. 

Пред Dnes.bg PR-ът на телевизията Ани Георгиева обяви,че нямат яснота кое е предизвикало акцията на полицията в медията.

Засега е ясно, че в кабинета на изпълнителния директор на ТV7се намира съдия-изпълнител със списък на техника, която трябва да бъде иззета.

От медията правят опити да се свържат с полицията и прокуратурата, за да разберат кой е наредил операцията в телевизията и какво цели. По думите на репортерите на телевизията инструкциите за акцията се дават по телефона, а не по списък.

Dnes.bg също прави опити да научи подробности по темата, но засега те удрят на камък.

По-късно през деня от Камарата на частните съдебни изпълнители информираха, че производството е по молба на синдиците на Корпоративна търговска банка, съгласно чл. 35 от Закона за особените залози. Той предвижда, в случай, че залогодателят не окаже необходимото съдействие за изпълнение върху заложеното имущество или за запазването му, заложният кредитор въз основа на извлечение от регистъра за вписано обезпечение и за започване на изпълнението да поиска от съдебния изпълнител предаването на заложеното имущество по реда Гражданския процесуален кодекс.

Длъжникът е бил поканен съгласно закона от частния съдебен изпълнител Неделчо Митев да предаде заложените вещи. След изтичане на 14-дневния срок за доброволно изпълнение е задействана следващата законова процедура за принудително предаване на заложените вещи. 

Още новини от България четете в Dnes.bg!

* Допълнено с позицията на Камарата на частните съдебни изпълнители

 

Всяка новина е актив, следете Investor.bg и в Google News Showcase.
Последна актуализация: 22:54 | 06.09.22 г.
Специални проекти виж още

Коментари

5
rate up comment 4 rate down comment 0
0pk
преди 8 години
Какво стана сега, спряха ли ги?
отговор Сигнализирай за неуместен коментар
4
rate up comment 16 rate down comment 0
abdul
преди 8 години
Незнам, ама ся ако пуснат една реклама ще си изплатят половината дългове.
отговор Сигнализирай за неуместен коментар
3
rate up comment 13 rate down comment 14
tisia
преди 8 години
.......В ТВ7 наблюдаваме рейдърство в директен ефир. Целта е да се спре излъчването, за да загуби тв лиценза си и да стане непродаваема, коментира в социалната мрежа и Иво Христов от "Солидарна България". ТВ7 не бе преследвана и затворена, когато бе употребена за ракета-носител на един лабораторен политически проект, но стана неудобна напоследък, когато наистина беше свободна трибуна, с много добри професионалисти, пише той......Прочети цялата статия тук: http://***.cross.bg/televiziyata-zhyrnalistite-televiziya-1463094.html#ixzz3YhNpjzlq
отговор Сигнализирай за неуместен коментар
2
rate up comment 25 rate down comment 4
alexx
преди 8 години
Супер. Това е все едно да вземеш на мелничара воденичния камък, с който мели, и после да се чудиш защо не може да изкарва пари, за да си плаща дълговете.КОЙе кредиторът? Успелият млад мъж на 33?
отговор Сигнализирай за неуместен коментар
1
rate up comment 23 rate down comment 11
ПИЧ
преди 8 години
Никой не я е наредил тази акция, няма какво да се свърват с прокуратура.ЧСИ ги е уведомил, помолил е полицията за съдействие. Има да се изпълнява съдебно решение и ЧСИ е пристъпил към изпълнение.Да не се правят на ощипани, че не знаят.
отговор Сигнализирай за неуместен коментар
Финанси виж още