IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

С погледи, вперени в Сочи

Най-добрите мобилни приложения, които ще ви разкрият най-важното от Зимните олимпийски игри

09:19 | 08.02.14 г.
С погледи, вперени в Сочи

Зимните олимпийски игри най-сетне започнаха. Церемонията по откриването е първият епичен момент от 21-дневния денонощен телевизионен маратон, който предстои в отразяването на новините от Сочи. С толкова много събития за период от три седмици обаче няма начин да успеем да гледаме всичко и да сме наясно с всички последни новини без някаква допълнителна помощ.

Ето защо има редица приложения, които могат да ни помогнат да следваме всички любими спортисти и събития, за да останем на гребена на вълната от новини от Сочи.

За целта Mashable подбра най-добрите олимпийски приложения, които включват всичко най-важно от Олимпиадата. Ето и кои са те:

NBC Sports Live Extra

Тук можете да намерите любимите си събития, които се излъчват на живо, и да гледате пълни повторения и акценти след това. Ще  видите и пълния график на игрите, както и какви канали можете да гледате, за да не пропуснете най-важното, като за целта просто трябва да отбележите пощенския си код. Видеото на живо е ограничено до кабелните абонати в САЩ, но всеки може да гледа акцентите и да се запише за получаването на бележки с най-важната информация. Приложението може да напомня за престоящи състезания. Подходящо за iOS, Android и WP 8.

Olympic Athletes' Hub

Следвайте най-новите актуализации в социалните мрежи от всички ваши любими олимпийци. Това приложение се свързва директно с Facebook, Instagram и Twitter. То дава възможност за филтриране на емисиите по спорт, отбор или индивидуален състезател, както и най-новите олимпийски теми, които набират популярност в Twitter. Подходящо за iOS и Android.

NBC Olympics Highlights

NBC Olympics Highlights ще ви донесе всички последни новини, видео акценти и актуализации от социалните мрежи директно от Сочи. Приложението дава достъп и зад кулисите благодарение на специални камери. Овен това можете да получите по-задълбочени новини, резултати, класирания и да гледате разписанията. Актуализациите са на всяка минутa. Софтуерът може да бъде персонализиран и да ви изпраща съобщения с извънредните новини. Подходящо за iOS и Android.

Sochi Results

Sochi Results дава възможност за избор между любими страни, спортове и спортисти. Идеята му е да дава информация за всяко състезание и церемонията по награждаването. Също така можете да четете новини и да научите повече за историята на игрите. Достъпни са и видео акценти, фотогалерии и магазин за олимпийски сувенири. Подходящо за iOS, Android и WP 8.

Sochi 2014 Guide

Ако сте сред късметлиите, успели да присъстват на игрите, това приложение ще ви бъде от помощ. Официалното ръководство на Сочи ще ви даде пълна информация за това как да планирате престоя си. От него ще получите последни новини и снимки, както и възможност за купуване на билети в последния момент. Достъпни са подробни карти и маршрути около Олимпийския парк, както и редица полезни съвети. Достъпно за iOS, Android и WP 8.

Още за церемонията по откриването на игрите в Сочи, виже в репортажа на Bulgaria On Air!

Всяка новина е актив, следете Investor.bg и в Google News Showcase.
Последна актуализация: 10:54 | 13.09.22 г.
Специални проекти виж още
Още от Софтуер виж още

Коментари

Финанси виж още